6.10.05

haipakkaa

On ollut taas kerran yhtä haipakkaa koko päivä. Menin suoraan töistä päin tilkkukillan tapaamiseen, nyt ehdin olla kotona tunnin ja sitten on rivitanssin vuoro. Mutta eipä sillä, en valita koska kaikki menot on kuitenkin ihan mukavia ja itse valittuja. Näin talvikaudella kun on noita kansalaisopiston juttuja kolmelle illalle viikossa ja muut satunnaiset päälle niin ei ehdi paljoa kotona olemaan.
Tilkkukillassa piirtelin tällä kertaa viivoja tilkkuihin. Voitin tässä jokin aika sitten keltaisia, oransseja ja punaisia 15x15 cm tilkkuja aika pinot ja nyt suunnittelen niistä jotain tekevänikin. Monta työtä on tosin tehtävänä ennen tuota, mutta voihan sitä jo esivalmistella. Olin jo lajitellut tilkut tummiin ja vaaleisiin ja nyt siis piirsin viivat vaaleiden neliöiden poikki ja laitoin tilkut parittain vastakkain. Huomasin että tummia tilkkuja on kymmenisen kappaletta vähemmän joten niitä pitänee jossain välissä leikata omista kankaista lisää.
Tilkuista tulevan blokkimallin olen siis jo päättänyt. En tiedä blokin nimeä, mutta tuosta kuvasta näkyy ensimmäinen harjoitusblokki. Tuossa on tosin ommeltu 2 blokkia yhteen jo, joten ihan tuollaista ei työstä kaiketi tule.Huomenna onkin toivon mukaan kiva päivä! Pidän töistä pekkasvapaata ja menen käsityömessuille. Ja illaksi on tiedossa pari tuntia helmi- ja paljettikirjonnan parissa. Ehdin osallistua vain kurssin ensimmäiseen osaan mutta parempi sekin tai kuin ei ollenkaan. ;)

Ei kommentteja: