28.10.05

idea ja ostoksia

Sain tänään päivällä idean mitä tehdä sukulaislapsille synttärilahjoiksi. Olen sitä miettinyt alitajuisesti jo jonkin aikaa ja nyt se idea sitten pulpahti pintaan. Aion tehdä sellaiset pikkureput missä voi vaikka viedä jumppavaatteet kouluun. Piti sitten heti töistä päin mennä ostamaan tarvikkeita. Kävin ensiksi Inkan nauhatehtaanmyymälässä ja ostin muutamaa nyöriä. Ei löytynyt oikein sopivan väristä mutta ostin mitä oli, eiköhän niistä jotain synny.
Kangasta kävin ostamassa kyläkaupasta, mustaa intianpuuvillaa. Samalla tarttui matkaan uusi tilkkutyölehti, Love of Quilting, sitä ei ole ennen kaupassa ollutkaan. Kansikuva oli tosin luotaantyöntävä (noita) eikä lehteä päässyt edes selaamaan ennen ostamista kun se oli muovipussissa. Mutta se mikä vaikutti ostopäätökseeni myönteisesti oli mukana oleva opas Successful machine applique. En vielä ehtinyt lehteä lukea mutta ihan kivalta se näin äkkiseltään vaikuttaa, kun en siis ota sitä noitaa laskuihin mukaan. Sanoisin että hinta/laatusuhde on kohdallaan.

Käytiin sitten vielä vuokraamassa illaksi leffa nimeltä Tulkki. Oli muuten hyvä leffa pitkästä aikaa! Äksöniä ja draamaa sopivassa suhteessa mutta ei minuutteja kestäviä takaa-ajoja eikä suurempaa räiskintääkään. Kioskissa oli myynnissä myös tosi kivoja, hieman normaalitarjonnasta poikkeavia koruja ja ostin yhden kaulakorun.

Ei kommentteja: