8.10.05

ja jälleen messuilua

Tämäkin päivä meni messuilla, tällä kertaa Jyväskylässä. Pääsin bussikyydillä ja matkat meni rattoisasti neuloessa fifi-huivia.
Kyseessä oli siis ammattialani messut, mutta kovin paljoa en ammatillisesti messujen annista kokenut saavani. Tarjonta kun tuntuu painottuvan enempi painamiseen ja suurkuvatulosteisiin. Mutta ei se mitään, ei messuilta tyhjin käsin toki tarvinnut lähteä. Nämähän on siitä erikoiset messut että krääsää saa niin paljon kuin kehtaa ottaa ja jaksaa kantaa. Kokeneena messukävijänä pidin tiukan linjan enkä ottanut mitään mikä ei reppuun mahtunut. Ja karkkilakko piti myös, en laittanut suuhuni ainuttakaan karkkia enkä suolatikkua. Mutta tässä siis messujen antia:Mukavin asia päivässä oli se että tapasin messuilla kaksi kouluaikaista kaveria. Toisen tapaamisesta olikin ainakin 11 vuotta aikaa, vaikka netitse ollaankin oltu yhteyksissä.

Koska linja-autoreissulle oli varattu aikaa reilusti, ehdin kipaisemaan myös kaupungilla. Suunnistin tietysti Eurokankaaseen ja löysinkin sieltä yhden palan ostettavaa. Se on muuten metka juttu että Jyväskylän myymälästä olen harvoin löytänyt palalaarista mitään sopivaa tilkkuilukangasta. Seinäjoelta löytyy jonkin verran, mutta Vaasassa on todella hyvät valikoimat ja sieltä lähteekin yleensä kassillinen tavaraa mukaan kun siellä poikkeaa.
No joo, rönsyilin jo aiheesta. Käväisin myös Tiimarissa, sieltä käteen tarttui pari pussia paljetteja (eilisen kurssin innoittamana) ja A4:n kokoinen pala neulahuovalta näyttävää materiaalia.

Tuossa eilisessä tarinassa esittelin helavyöpaidan. Päätin laittaa sen tänään päälleni ja aamulla vielä häthätää tein siihen sopivan korun:Koru ei ole omaa designia, vaan muokkasin valmiista. Koru on siis alunperin Lauri Tähkältä tilattu, mutta koska se ei oikein sovellu alkuperäisessä asussaan omaan kaulaani, se oli jäänyt käyttämättä. Nyt sitten kekkasin katkaista nahkanauhan ja liimata sen päät takapuolelle. Solmin ohutta nyöriä reunimmaisiin heloihin ja tein nyöriin liukusolmut. Ja systeemihän toimi, sain hyvän korun joka sopii kaulaani.
Messuilla sattui muuten sitten hassu juttu. Yksi näytteilleasettaja suurinpiirten syöksyi luokseni ja kysyi olenko pohojalaanen ja samaan hengenvetoon että mistä olen hankkinut paidan ja korun. Taisi olla Lauri Tähkän faneja...

Nyt onkin niin jalat väsyksissä että on ihana olla ilta kotona. Ehkä katsotaan jokin dvd-leffa.

Käyttäkää muuten tuota kommentti-osiota hyväksenne, olis kiva saada vähän vastakaikuakin. Siis tämän rivin alapuolella linkki missä lukee tällä hetkellä 0 comments.

Ei kommentteja: