9.10.05

kotosalla

Tämä päivä on mennyt kotona oleskellessa. Päivällä tuli katsottua dvd:ltä leffa nimeltä Tuomio. Oli hieman pettymys. Tai muuten ihan ok, mutta loppu oli huono, jäi ikäänkuin kesken.
Hiukan olen käsillänikin jotain tänään tehnyt. Kesken oleva tilkkutyö ei inspiroi mutta en ole antanut itselleni lupaa aloittaa muutakaan. Mutta voihan aina tehdä jotain muuta kuin tilkkutöitä! Tänään tekaisin siis yhden pannunalustan kahvipusseista ja aloitin virkkaamaan hahtuvaa. En ole hahtuvaa aiemmin virkannutkaan joten opetteluahan tuo on. Yritin joskus vuosi sitten neuloa tuosta hahtuvasta mutta se meni purkuhommiksi ja into loppui siihen. Saa nähdä jaksanko nyt. Virkkaan siis siitä verkkoa ja tarkoitus olisi sitten huovuttaa se pesukoneessa. Mallitilkkuahan en tietenkään viitsinyt tehdä, joten yllätyksiä lienee luvassa.

1 kommentti:

AnneM kirjoitti...

:) mä en ole edes ajatellut että hahtuvaa voisi virkatakin. Aloitin just lapaset hahtuvasta, ja jotenkin sen neulominen tökkii, vaikka pari Sophieta olenkin jo tehnyt joku aika sitten..