18.10.05

lankoja ja tilkkuja

Koska tänään ei ole jumppaa syysloman takia, keksin itselleni varsin miellyttävän tavan saada liikuntaa. Menin ostoksille kyläkauppaan enkä harmitellut yhtään vaikkei parkkipaikkaa löytynyt ihan oven läheltä. Tulihan siis käveltyä. Vaikka suuri väkimäärä muuten hieman harmitti, en muistanut että syyslomalla ihmiset lähtevät liikkeelle.
Mitään ihan varsinaista asiaa mulla ei "romupuolelle" ollut, mutta ajattelin käydä katsomassa lankoja. On alkanut tehdä mieli verkkoponchoa. En ollut oikein varma mitä lankaa haluan, kunhan ajattelin katsella. Mutta sattui olemaan Teddyä poistovärejä tarjouksessa ja ostin sitten 2 kerää. Kaupassa oli tarjolla myös ohje ja siinä koukun ja puikkojen koko. Mutta kuinka ollakaan, kaupasta ei löytynyt kumpaakaan. Koukkuhyllyssä ammotti tyhjyyttään numeroiden 7, 8 ja 9 kannattimet. Oli tainnut jollakin muullakin iskeä virkkausinnostus päälle... No eipä mulla mitään kiirettä ole, katselen jos löydän myöhemmin. Ja koska tuo puikkojen määrä alkaa uhkaavasti lisääntyä, ostin tuollaisen reikämitan millä voi testata puikon koon. Ihmettelen miksei tavallisissa sukkapuikoissa ole jotenkin merkattu niiden kokoa. Onhan bambupuikoissakin merkintä.Nyt illalla keskitin kuitenkin tarmoni lankojen sijasta tilkkuihin. Sain ommeltua noita arpajaisvoittotilkkuja hieman eteenpäin. Seuraavaksi pitäisi leikata ne kahtia ja silitellä. Siinä sitä riittää puuhaa. Laskin että niitä tilkkuja on 72 paria. Hiukan olen siis lisännyt voittamaani määrään omista varastoista löytyneitä.
Kummasti muuten helpotti oloa kun sain sen sammakkoprinssin pois kummittelemasta. Alkoi melkeinpä ahistaa. Mutta nyt pursun taas intoa!

Huomiselta jää tarinointi varmaankin väliin. Menen suoraan töistä päin ystävän luona käymään ja menöö myähälle. (tuo "menöö myähälle" on yhdestä Rehupiiklesin biisistä, jäänyt elämään meidän perheessä)

Ei kommentteja: