7.10.05

messuilua

Käsityömessut on nähty ja päivä mennyt aika pulkkaan. Aamulla olisin saanut nukkua myöhempään mutta meikätyttöhän heräsi melkein normaaliin aikaan. Messuille suoriuduin pian ovien avauduttua eikä väkeä ollut vaivaksi asti. Itse asiassa sain messut katsottua ennätysajassa, kahdessa tunnissa. Helppohan se on katsella kun ei ole ihmismassoja edessä. Investointejakin tuli tehtyä ihan kiitettävästi:Alimpana punainen t-paita jonka helmassa helavyökuvio. Etualan sammakko-pehmolelu oli niin symppis että oli pakko ostaa vaikken oikein tuollaisen "krääsän" kauppaamista käsityömessuilla sulatakaan. Keskellä oleva puinen puikko on oikeasti savityökalu mutta ehkäpä painelen sillä saumavaroja. Liukuvärjättyä lankaa tarttui taas mukaan kolme rullaa ja punaista hahtuvaa yksi kiekko. Innostuin myöskin työnäytöksenä olleesta helmivirkkauksesta joka toiselta nimeltään on kaiketi räsyvirkkaus. Ostin aihetta käsittelevän kirjan, tarvikepaketin ja vielä metrin palan alustaverkkoakin. Vasta kuvan otettuani huomasin että unohdin yhden asian kuvasta. Ostin myös kolme käsinpainettua tilkkua.
Saa nähdä koska ehdin paneutua tuohon räsyvirkkaukseen. Äidillä olisi poppanakuteiden jämiä joita voisi käyttää siihen, pitäisi joskus mennä penkomaan.

Messujen jälkeen poikkesin kangaskaupassa ja tietysti jotain tarttui mukaan myös sieltä:Iltapäivä menikin rattoisasti siskon luona kyläillessä. Suoraan sieltä päin menin sitten helmi- ja paljettityökurssille. 2,5 tunnissa ehdin kuulla ja nähdä paljon. Pienen harjoitustilkunkin tein. Materiaaleja olisi jemmassa tätäkin hommaa varten vaikka miten paljon. Kun vain olis sitä aikaa tehdä.Kas tässä vielä yksi kuva. Santeri-katti nauttii messuostoksista. Se valloitti heti paperikassin kun sai mahdollisuuden. On se kumma miten paperikassit on kissoille kuin magneetteja.

Ei kommentteja: