16.10.05

ompelua

Tänään olen puuhaillut ompelukoneen lähettyvillä melkein koko päivän. Vaikka tulihan ne jo perinteeksi muodostuneet sunnuntain päiväunetkin nukuttua.
Sain valmiiksi sammakkoprinssipeiton päällisen. Käärin nyt sen kaappiin odottelemaan aikaa parempaa. Siis inspiraatiota jonka siivittämänä jaksaisin laittaa siihen vanun ja taustan ja tikata. Tuo kuva ei ole paras mahdollinen. Luonnossa värit ovat todella kirkkaat ja hirsimökkiblokkien keskustoina on painokuvat missä on sammakkoprinssejä. Löysin sitä kangasta jokin aika sitten Anttilasta ihan naurettavan halpaan hintaan.Ihan kokonaan valmiiksi sain retrokassin. Sen materiaalina on vanha ikkunaverho joten laitoin kestävyyden varmistamiseksi siihen vuorin. Ihan kiva kassista tuli. Se ei jää itselleni vaan matkannee muualle.Messutuliaisena saamani avainkaulanauha päätyi myös hyötykäyttöön. Ehdin sen jo jemmata laatikkoon kunnes yhtäkkiä sainkin hyvän idean. Kiinnitin siihen ompelussa käyttämäni nyrkkisakset. Ja viritelmähän toimii. Ommellessa kun pitää hihnan kaulassa on sakset aina käden ulottuvilla. Haittapuoli tosin on se, että nyrkkisaksissa on terävät kärjet joten kaksinkerroin ei kannata mennä ettei sakset pistä reisiin.

Tuleva viikko onkin syysloma. Vaikka itselläni ei ole töistä lomaa, on kuitenkin enemmän aikaa kun kansalaisopiston juttuja ei ole. Vaikka toisaalta se tarkoittaa myös sitä että pitäisi saada itse itsensä jotenkin liikkeelle kun järjestettyä liikuntaa ei ole.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana retrokassi!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sammakkoprinssi tilkkutyö on aivan ihana. Haluaisin tehdä vähän vastaavan tyylisen, mutta värit on vielä hukassa..

jiipee kirjoitti...

Hieno retrokassi. Samanlaisia vanhoista kankaista tehtyjä hienoja kasseja löytyy sivulta www.skiidu.fi

Anonyymi kirjoitti...

Hieno retrokassi! Olen itse hankkinut muutamia samantyylisiä Mummon Wintin verkkokaupasta...