22.10.05

ostoksilla (taas...)

Eilisen tarinointi jäi näköjään sitten väliin. Aioin kyllä kirjoittaa mutta oli sen verran myöhä että päivämääräksi olisi tullut tämä päivä joten meninpä sitten nukkumaan. Tuli otettua päivätirsat töiden jälkeen ja sitten illalla käväistiin Anttilan kautta elokuvissa ja syömässä joten kotona oltiin todellakin vasta puolenyön jälkeen. Leffa minkä kävimme katsomassa oli The Dukes of Hazzard. Odotukseni sen suhteen eivät olleet korkealla ja ne siis täyttyivät. Parasta oli ehkä päähenkilön, Bo Duken ilmeet. Tämä oli siis just sitä "aivot narikkaan" -viihdettä joka ei mua niin kauheasti viihdytä mutta ei ärsytäkään.
Eilen tuli siis käytyä Anttilassa. Löysin sieltä vihdoin ja viimein jo viikkoja etsimäni Quilting Arts -lehden. Onkohan Amerikan hirmumyrskyt viivästyttäneet sen Suomeen tuloa? No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Lankaosastolla poikkesin tietysti myös ja näin siellä tuon verkkoponchon. Tutkailtuani sitä lähempää huomasin että olin tehnyt omani hieman eri tavalla muutamassa kohtaa. Ne kohdat olikin sellaisia mitä ei ohjeessa sanottu ja itse pähkäilemällä olin ne tehnyt tietysti siten kuin ei ole hyvä tehdä. Seuraavassa sitten petraan. Ostin Rustika -lankaa musta-harmaa kirjavana ja ehdin siitä jo aloittaakin seuraavaa ponchoa ja huomasin että tämä toinen tapa tehdä on myös nopeampi kuin se miten tein tuon ensimmäisen ponchon.
Tänään shoppailin sitten jälleen, niistä kuva tuossa alla. Eurokankaasta löysin kolmea kangasta; myrkynvihreää, mustapohjoista kuplavolkkarikangasta ja valkopohjaista perhoskangasta. Päivän paras löytö oli kuitenkin vuohipehmolelut. Löysin niitä Seinäjoella olevasta Kangaspörssistä (jossa on loppuunmyynti). Hintaa oli vain 5 euroa joten niitä lähti matkaan muutama. Niiden lisäksi neljä vetoketjua ja putkilo paljetteja.
Parissa muussakin kaupassa kävin vielä, niistä tarttui mukaan pari kerää Hippyä, sukkapuikkoja ja sabluuna millä voi tehdä kartonkiin kohokuviointia. Tuo sabluuna ei tuossa kovin hyvin näy, mutta se on siis metallinen ja kuviona on liljat.Tämän päivän mukaviin juttuihin kuului myös tutustuminen uuteen ihmiseen. Tai no, olemme netin ja puhelimen kautta olleet yhteyksissä ennemminkin, mutta ekaa kertaa tavattiin livenä. Hänkin on tilkkutyöihmisiä joten puhumisesta ei ollut puutetta.

Ei kommentteja: