31.10.05

pikkureput

Kiersin kaupoissa etsimässä reppuihin sopivaa nyöriä ja viidennestä kaupasta sitten löytyi. Ihan kivaa mustaa puuvillanyöriä. Se liian paksuksi osoittautunut ensimmäinen nyöri oli violettia ja siksi tein reppujen nimikoinnit ja tikkaukset violetilla joka ei muuten sovi applikaatiokuvien väreihin. Nyt kun nyörit onkin mustia se näyttää hieman erikoiselta värivalinnalta, mutta kyllä se menee. Sammakko ja lisko on siis leikattu kuviokankaasta, kiinnitetty liimaharsolla ja tiheällä siksakilla reunoistaan. Reppujen saajat ovat poikia ja tein heidän nimikirjaimensa tiheällä siksakilla myös ettei mene reput sekaisin.
Tässä reput avattuina, alakulmissa on siis purjerenkaat joiden läpi nyörit menee. Nyöreistä vetämällä reppu kiristyy kiinni. Repun ohjeen löysin Popular Patchwork -lehden numerosta August 2005. Ihan kiva malli siis, voisi tehdä itsellekin mutta silloin pitäisi ehkä vähän suurentaa kokoa tai ainakin laittaa pidemmät hihnat.

3 kommenttia:

irja kirjoitti...

Aivan mahtavat reput!
Kyllä minun mielestäni - ja värioppiteoriakin tukee - tikkausten väri sopii oikein hyvin vihreisiin applikaatiokuvioihin.

AnneM kirjoitti...

siis tosi hienoja reppuja!!

Ziina kirjoitti...

mahtavat reput, tykkään itsekin kovasti aplikaatiojutuista mutta aika ei riitä kaikkeen