23.10.05

poncho 2

Sain toisen ponchon valmiiksi aamulla. Se on siis Rustika-langasta ja huomasin että se ei laskeudu yhtä hyvin kuin tuo Teddystä tehty. Tein niin pitkän mitä lankaa riitti mutta silti se jäi lyhyemmäksikin. Mutta kivasti se sitten mahtui takin alle. Todennäköisesti tämä jää kuitenkin ainoaksi tuosta langasta tekemäkseni.
Tänään ollaan katsottu monta jaksoa The Shield -sarjaa dvd:ltä. Siinä katsoessa olen sitten neulonut ja virkannut jo seuraavaa ponchoa joka tulee tuosta eilen ostamastani Hippystä. Siihen on hieman eri ohje koska lanka on ohuempaa. Mikä tarkoittaa myös sitä että sen valmistuminen on huomattavasti hitaampaa kuin noista paksummista langoista. Veikkasin aamulla että se tulisi kuitenkin jo tänään valmiiksi mutta eipä näytä tulevan, ei ole edes ensimmäinen kerä vielä loppunut.
Yksi raivostuttava asia mulla on noissa langoissa tullut vastaan. Nimittäin kerän sisällä olevat solmut, siis kun lankaa on jatkettu. Tosi ikävä kun joutuu niiden takia tekemään ylimääräisiä päättelyitä kun ei ihan joka kohtaan viitsi jättää solmuakaan näkyviin.

Ei kommentteja: