26.10.05

poncho 3 & takki

Tulihan se Hippy-ponchokin vihdoin valmiiksi. Ihan tyytyväinen olen siihenkin ja myös tekemiini muutoksiin. Ohjeessa oli lenkkien pituus 7 silmukkaa mutta kun alkoi uhkaavasti näyttää siltä että alareuna kiristyy liiaksi, lisäsin silmukoita ensiksi kahdeksaan kolmella kerroksella ja viimeiset kaksi kerrosta tein yhdeksällä silmukalla. Kuvasin tuossa henkarilla vaan kun en viitsinyt vaivata kuvaajaa.Käväisin tuossa iltasella vielä kyläkaupassa kun isännällä oli sinne asiaa. Sovitin ohi mennessäni yhtä takkia ja niinhän siinä vihdoinkin kävi että löysin sopivan. Olen siis etsinyt uutta talvitakkia jo yli vuoden ajan ja nyt vasta tärppäsi. Viime talvena jo jouduin ostamaan sellaisen "kun ei parempaakaan löydy" -takin kun entinen oli kerta kaikkiaan niin kulunut jo.
Tämä uusi takki on punainen (tietenkin!) ja ulottuu polviin saakka. Se on ihan suora eikä vyötäröllä ole rypytyksiä tai vyötä, ne oli ehdottomat vaatimukseni. Ja pintamateriaalikin on hyvän tuntuista, ei muovisen oloista mutta ei liioin sellaista mikä kerää kaikki karvat itseensä. Lähinnä se näyttää ehkä canvas-kankaalta vaikkei ole sitä. Ja ei ollut takki hirvittävän kalliskaan; 66,50.
Pitihän mun sitten ostaa myös pari kerää lankaa, punainen ja musta Isoveli. Jos vaikka virkkaisi vielä takkiin sopivan piponkin...

1 kommentti:

Meeri kirjoitti...

Hieno poncho ja aikas kiva takki :)