27.10.05

uusia kirjoja

Pari viikkoa sitten tilaamani kaksi kirjaa tulivat tänään. Tilaus kesti siksi kun tulivat ulkomailta vaikka Bookplussasta tilasin. Eikä siinä mitään kun tiesin että saattaa kestää.
Kirjat ovat palkinto itselleni kun pääsin -5 kg tavoitteeseen. ;)
Vasemmanpuolimmaista kirjaa olin haaveillut jo vaikka miten kauan, se on Quilt Africa. Minähän olen kiinnostunut kaikenlaisesta etnisestä, mutta tuon tyylisiä kirjoja ei ole markkinoilla pilvin pimein. Aikaisemmin olen tilannut kirjan Quilt Inspirations from Africa ja olen tykännyt siitä kovasti. Ihan hyvältä tämä uusikin Afrikkakirja näyttää. Minähän en yleensäkään kirjojen ohjeilla mitään tee vaan tykkään katsella kuvia ja hakea inspiraation lähteitä.
Toinen kirja on Quilted bags and purses. Se ei ensivilkaisulla niin visuaalisesti rikas ollut, mutta saa nähdä jospa siitä tulisi sitten ihan tehtyäkin jotain ohjeiden mukaan. Siinä on siis monenlaisia kassimalleja.Tänään en tarttunutkaan puikkoihin, vaan ompelukone veti taas puoleensa. Löysin netistä kissamallin ja applikoin sitä kassintekeleeseen. Kerron lisää kuvan kanssa sitten kunhan saan valmiiksi.

Ei kommentteja: