15.10.05

vieraita ja tärkeä päätös

Tänään meillä on käynyt vieraita. Päivällä kävi kaverini ja turistessa meni aika joutuisaan. Ehdin siinä viimeistellä myös yhden kahvipussipannunalusen joka lähti sitten kaverin matkaan toisen viime viikonloppuna tekemäni kanssa.
Illalla tuli vielä lyhyellä varoitusajalla vanhempani ja heidän ystäväpariskuntansa.
Joten tässä ehkä hyviä syitä miksei tämän päivän tuotos käsitöiden osalta ole mainittava.
Ai niin, mutta pesinhän mä aamulla eilen ostamani kankaat ja ehdin jo ohuimmat taitella kaappiinkin kun kuivuivat nopsaan. Tein myös päätöksen siitä että viimeistelen kesken olevasta tilkkupeitostani vain päällisen ja käärin sen sitten kaappiin odottamaan aikaa parempaa. Ei ole mitään mieltä kiusata itseään ja jallittaa muiden töiden aloittamista vain siksi että yksi työ on kesken eikä sitä huvita jatkaa. Onhan kyse kuitenkin harrastuksesta eikä ansiotyöstä! Siitä päällisestä puuttuu siis vain uloimmat reunakaitaleet ja nekin on jo leikattu valmiiksi. Jostain syystä mulla loppuu inspis aina tuossa vaiheessa kun saan blokit ommeltua yhteen. Silloin työ alkaa olla niin iso että sitä on hankala käsitellä ja toisaalta jännitys siitä miltä blokit yhteenommeltuina näyttävät on jo mennyt.
Tämän päivän kuvaksi näppäsin otoksen tästä tietokonepöydästäni. Nauttikaa siis kaikki muutkin sottapytyt, en minä ole teitä siistimpi!

1 kommentti:

TiinaV kirjoitti...

Kotoisan näköinen pöytä! :)