12.10.05

virkkaus valmis

Eilen en ehtinyt/jaksanut kirjoitella. Tein 12 tuntisen työpäivän ja kun puoli yhdeksän aikaan illalla tulin kotiin niin eipä siinä ollut paljoa kertomista. Onneksi noin pitkät työpäivät on todella harvinaisia.
Sain tänään valmiiksi virkkauksen mitä aloitin toissapäivänä. Mua nauratti itseänikin kun tein ihan onnettoman mokan virkkauksessa. Siitä puuttui enää yksi ruutukerros ja meinasin sen vain äkkiseltään virkata. En sitten katsonut kunnolla mihin lähdin virkkaamaan ja vasta jonkin aikaa tehtyäni huomasin virkkaavani päädyn sijasta huivin pitkää sivua! Meni purkuhommiksi mutta nopeastihan se sitten tuli valmiiksi. Virkkasin koukulla nro 7 ja hahtuvaa jäi tuosta kiekosta jonkin verran.
Heitin pyykkikoneeseen 40 asteeseen mutta otin kesken ohjelman pois koska oli jo huopunut todella hyvin. Nyt huivi kuivuu kylppärin lattialla. Alkuperäinen koko oli 163x33 ja huovutettuna 131x19. Vielä en siis tiedä miten se asettuu kaulaan ja onko se edes pidettävä, mutta tuolla lattialla se näyttää ihan kivalta. ;)
Tässä kuvat ennen ja jälkeen huovutuksen:


1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Miten mä aina onnistun hukkaamaan mun kommentit!! Hyvä kun löysit minut, meinasin jo kapiokirstusta ruveta sua "huutelemaan".