17.11.05

ei merta edemmäs...

Taas kävi toteen se ettei kalaan kannata lähteä merta edemmäs.
Olen ostellut lankoja pääasiassa kyläkaupasta. Mutta nyt kun tarvin lisää lankaa en kuitenkaan viitsinyt lähteä sinne taas kun olen jo kerran tällä viikollakin käynyt. Ajattelin sitten poiketa työpaikan lähellä olevassa pikkukaupassa ja yllätyin iloisesti. Tai no, siinä mielessä iloisesti että löysin tarvitsemani ja vähän muutakin. Liikkeestä löytyi Isoveli Colorin lisäksi Teddyä vaikka mitä värejä. Sehän on ollut jo hetken kyläkaupastakin loppu, mutta pikkukaupasta ei kai monikaan ole osannut edes käydä katsomassa. No pitihän sitäkin sitten ostaa pari kerää...
Syy siihen miksi en kuitenkaan usein ole tuossa pikkukaupassa käynyt tuli taas myöskin muistutetuksi. Siellä on nimittäin liian tehokas palvelu. Mitään ei saa rauhassa katsoa vaan heti on myyjä kimpussa. Voi olla että minäkin olisin ostanut paljon muutakin jos olisin saanut rauhassa katsella. Mutta kun myyjä hönki niskaan nappasin langat nopeasti ja lähdin. Sääli sinänsä, pikkukauppoja kun olisi kivempi kannattaa. Näin kun tietää mitä sieltä hakee niin sinne voi mennä uudelleenkin, mutta ihan vaan katselemaan ja heräteostoksille ei tee mieli mennä.
Niin siitä Isoveljestä tekaisin jo toisenkin pipon, sitä nyt ei hyödyttänyt päässä kuvata kun on ihan saman näköinen kuin tuo edellinen. Mutta hieman isompi ja sopii paremmin päähän.

Ei kommentteja: