22.11.05

fifi valmis!

Tadaa!


Vihdoinkin se on sitten valmis! Itse huivin sain valmiiksi jo alkusyksystä ja tämä on se juttu mistä mun neulontainnostus lähti liikkeelle. Ongelmaksi muodostui huivin pingotus. En keksinyt mihin ihmeeseen noin ison pingottaisi. Laitoin sen sitten loppujen lopuksi sohvaan. Meidän sohva on "röhnötysmallissa", siis levitettynä niin että mahdutaan molemmat isännän kanssa loikoilemaan siinä kun katsotaan leffaa. Huivi ei kuivunut ihan rutikuivaksi päivän aikana ja illalla sitten heitettiin sen päälle tilkkutäkki ja makoiltiin sen päällä kun piti taas yksi leffa nähdä. Tämän päivän aikana huivi olikin kuivunut ihan kokonaan ja äsken laitoin siihen hapsut.
Ihan kiva tuli, olen tyytyväinen lopputulokseen. Lankana oli Isoveli Colori, mutta käyttämäni puikon kokoa en enää muista. (on tullut sen jälkeen hankittua jo muutama pyöröpuikko lisää...) Nyt on mitä ottaa lämmikkeeksi töihin pakkaspäivien varalle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

se on kaunis, oikein pirtsakka huivi piristämään synkkiä syksy ja talvipäiviä :)

Jossu kirjoitti...

Ihanan värikäs huivi! Muistatko miten paljon suunnilleen meni lankaa ja kuinka iso se on? Suunnittelen itsekin huivin tekoa...

kuttu kirjoitti...

Kiitos!
Huivi painaa nyt valmiina hapsuineen 365 grammaa, joten nelisen kerää siihen olisi saanut varata Isoveljeä. Huivin korkeus keskeltä on n. 90 cm (ilman hapsuja).