20.11.05

heijastusta

Testailin tänään tuota messuilta ostamaani heijastinnauhaa. Virkkasin sitä ketjusilmukkana pipon reunaan ja hienostihan se siihen sopii ja toimii myös heijastimena. Ei jotenkin uskoisi että noin kapea nauha heijastaa juuri mitään, mutta kyllä se vaan näyttää toimivan. Virkkasin pipon läpi ja noin kolmasosa nauhasta tuli pipon sisäpuolelle ja siis näkymättömiin. En vaan keksinyt siistin näköistä tapaa kiinnittää nauhaa niin että enempi olisi näkyvissä.
Tässä lähikuvassa ylempänä on pipon ulkoreuna ja alempana näkyy pipon sisäpuolta.

Heijastinnauha on leveydeltään noin 1,5 mm ja se heijastaa molemmin puolin. Taitaa olla taas vaan itsestä kiinni mihin kaikkeen tätä uutuutta keksii käyttää, mahdollisuudet kun on rajattomat. Nyt on vasta mielessä virkata heijastimet kaikkiin käyttöpipoihin.
Nauhaa myy ainakin Kauhavan Kangas-Aitta.

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tuohan näyttää aika mukavasti heijastavalta langalta! Ja on hyvän näköinen tuossa pipon reunassa.

JaanaM kirjoitti...

Tosi upeaa toi nauha! Pakko saada!
Oltiin Kuortaneella tän meidän kunnan järjestämällä reissulla. Olisin kyllä voinu pyytää sut seuraksi, kun olisin hoksannu!! En tiedä koska sinne päin ollaan seuraavan kerran tulossa, voipi olla ettei hetkeen. ei vaan tuu lähdettyä... Mutta mahtava paikka!

JaanaM kirjoitti...

Jäi vielä sanomatta, etten ole sinne Kapiokirstuun vielä vastannu mitään seuraavasta kerrasta, kun en oikein ittekään tiedä. Tanita yrittää järjestää jotain, kun se eka maanantai ei hänelle sovi. Ilmoitan heti kun tiedän ja laitan Kapiokirstuunkin tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen ajatellut, että olisis hyvä keksintö heijastava lanka. Mutta näyttää tuon jo joku keksineen. Vielä kun olisi ohuempaakin, jota voisi neuloa.