3.11.05

koissulle lelu

Toinen postaus samalle päivää, mutta ajattelin ottaa hieman takaisin tuota parin päivän väliä. Ja nyt ehdin räppäistä yhden kuvankin.
Tänään oli tilkkukillan kokoontuminen ja silittelin siellä auki kolmioita jotka ompelin joskus pari viikoa sitten. Niistä olikin kuva tuolla aiemmin, mutta silloin ne vielä olivat neliöitä. Saa nähdä koska homma jatkuu, seuraavaksi ne pitäisi leikellä suikaleiksi, käännellä ja ommella takaisin yhteen. Hullun hommaahan tikkutyöt on, ensiksi silputaan ehyitä kankaita ja sitten ommellaan takaisin yhteen. ;)
Ehdin käväistä taas kyläkaupassakin, koska ajattelin että jos sittenkin ostaisi siihen isompaan ponchoon langat. Vaan en ostanut koska ei ollut sopivia tarjolla. Teddyt alkaa olla kyläkaupassakin vähissä, lisää on kuulemma tulossa viikolla 47. Odotellaan siis rauhassa ja tehdään jotain jo olemassa olevista langoista... Tai kankaista!
Tärkeimpänä ostoksena oli kaulapanta Pinja-kilille. Tyttö alkaa olla hieman hankala käsiteltävä ilman pantaa. Ei ole vielä partaa ja sarviakaan ei ole joten mistään ei saa kiinni. Jos ottaa syliin niin ei jää käsiä vapaaksi millä avata karsinan ovi. Sitä jouduttiin jo ylihyppimisen takia korottamaan niin korkeaksi että oven yli karsinaan nostaminenkaan ei onnistu. Nyt on siis panta mistä ottaa kiinni.
Mila-koiralle ostin myös uuden lelun. Se on harmaa rotta, luonnollisen kokoinenkin. Kassalle mennessäni edellinen asiakas säikähti kun rotta tuli kassahihnalla hänen ostostensa viereen! ;) Mutta Mila tykkää uudesta lelustaan, vai mitä tästä voi päätellä:

Ei kommentteja: