5.11.05

lisää, lisää!

Siis lisää ponchoja! Tänään tuli valmiiksi kaksi, ja vielä on päivää jäljellä. No myönnettäköön että kumpaakaan en aloittanut tänään. Musta poncho oli jo hapsuja vailla ja punaistakin ehdin eilen illalla lähes puoliväliin saakka.
Musta poncho on menossa joululahjaksi mutta punainen on ihan itselleni. Vielä on langat yhteen ponchoon, itselle farkunsiniseen.
Näissä ponchoissa suurensin lenkkien ketjusilmukoiden määrän ohjeen seitsemästä silmukasta kahdeksaan ja tuntuu että ainakin itselleni mahtuu paremmin päälle. Mietin sitäkin että olisin lisännyt kaulusosaan 2 silmukkaa jolloin olisi tullut verkkoonkin yksi silmukkarivi lisää, mutta koska kaulus on jo muutenkin tarpeeksi iso, en sitten tehnyt niin. Ja olen tyytyväinen tähän ratkaisuun, teen sen viimeisenkin (?) ponchon sitten samalla tavalla kuin nämä. No sanotaan että tällä erää viimeisen, koska lankaakaan ei nyt saa lisää.
Eilen punaista ponchoa tehdessä katsottiin leffa Aika ei anna armoa. Ei ollut kovin hyvä, vaikka loppua kohti parani. Ei kauheasti mieltä ylennä katsoa tyhmän ihmisen koheltamista. Koko ajan ajattelee että mitä se nyt noin tekee, on se tyhmä! No, välillä pitää nähdä huonompiakin leffoja että osaa sitten arvostaa hyvää kun sellaisen näkee. ;)

1 kommentti:

Pöytis kirjoitti...

On nuo kyllä upeita! Oot todella innostunut, kun kyhäät noita joka päivä :)