19.11.05

messuterveisiä

Käsityömessut tuli sitten nähtyä. Viidessä tunnissa tuli kaikki kierrettyä mutta aikaa ei ollut yhtään liikaa. Rahaa meni, mutta tuli myös kaikkea tarpeellista. Enkä sortunut ostamaan mitään kauhean hulluakaan. ;)


Tästä satsista tärkein juttu on oikealla alareunassa, nukkeneulat. Olen etsinyt pitkiä kapeita neuloja jo parisen vuotta, välillä jo heitin toivoni niiden löytymisestä. Mutta nyt sitten löytyi ihan yllättäen. Samalta Prymin osastolta ostin myös liitupyörän (mikähän senkin oikea nimi on?) ja tuossa olemmassa kuvassa näkyvän kolmioviivaimen. Ja koska nyt vihdoin löysin neulan millä voi kiinnittää pehmolelujen raajoja, ostin myös tuollaisen kirjan missä on ohjeita mm. pitkäjalkaiseen hirveen. Ideoin jo että jos vaihdan hirven sarvet vähän toisenlaisiksi ja trimmaan muutenkin mallia, saan tehtyä jotain vuohea muistuttavaakin. Siis jos joskus ehdin... Tilkkutyökankaita tuossa on myös kolme rullaa. Ja sitten joku kehui blogissaan ruusupuisia sukkapuikkoja, joten kai mun täytyy niitäkin kokeilla. (seikkailen niin umpimähkäisesti neuleblogeissa, että en todellakaan muista kuka niitä suositteli...)


Tässä alimmaisena iso neliöviivain tilkkutöihin. Sen ostin Keskusompeleelta ja varmistin jo etukäteen että niitä varmasti on messutarjonnassa mukana. Sen päällä kolmioviivain jonka jo edellä mainitsinkin. Alhaalla punaiset pukit ovat puukuvioita, samoin kuin enkeli keskellä. Enkelin vieressä pussillinen helmiä Helmimeristä. Sillä osastolla näin myös Langankuluttajan ekaa kertaa livenä. :) Enkelin yläpuolella kolme nippua ohutta heijastinnauhaa. (ei muuten ollut hinnalla pilattua; 10m:n nippu 1 euro) Niistä oikealle pari batiikkitilkkua ja yksi painettu tilkku. Tilkkujen päällä rulla liukuvärjättyä konekirjontalankaa ja vuohen mallinen rintakoru. Alareunassa oleva puoliympyrän mallinen möykky on savesta tehty jalkaraspi. Piti sitä jo testata ja hyvin toimii! Enkelin vasemmalla puolella näkyy huonosti yksi pujotteluneula. Sellainen mulla on jo ennestäänkin, mutta ostin toisen varalle jos vaikka hukkuu.

Kaikenkaikkiaan olen siis tyytyväinen messulöytöihini. Ainut mikä jäi harmittamaan on se etten bongannut Lahtisen vahavalimon osastoa. En ottanut näytteilleasettajalistaa mukaan enkä olisi ehtinyt enää sitten etsimäänkään osastoa. Etukäteen suunniteltuja ostoksia oli ainakin nuo tilkkutyöviivaimet. Tilkkuja ja helmiäkin tiesin ostavani, samoin tuosta heijastinnauhasta jo suunnittelin jotain kun sitäkin jossain blogissa näin.
Mutta huomasinpa etten mä (vielä) täysin neuleihminen ole, kun ei mukaan tarttunut yhtään lankakerää. Myönnettäköön tosin että lähellä se oli... ;)

Ai niin, messumatkan käytin tietysti myös hyväkseni. Menomatkalla virkkasin itselleni taas yhden pipon, samanlaisen mustan kuin tuolla alempana. Joku sitä linja-autossa jo ihmettelikin. ;)

4 kommenttia:

Tohveli kirjoitti...

Tämä on melkein itsensä kidutusta lukea toisen messuostoksista! Itse vietin viikonlopun töissä. Oliko tänä vuonna kova ruuhka myyntipisteissä ja käytävillä?

Cavia kirjoitti...

Enpäs sitten saanut aikaiseksi lähteä messuille. Kaikkea kivaahan siellä tietysti olisi ollut...no säästyipä rahat.

kuttu kirjoitti...

Olihan siellä ihmisiä ihan tarpeeksi. Joillakin osastoilla oikein ruuhkaakin niin että piti jonottaa että pääsi kunnolla katsomaan. Mutta vielä siellä liikkumaan mahtui kuitenkin.

satu kirjoitti...

Ois noita neuloja meilläkin ollut ;)