3.11.05

selittelyä

Hurahti siinä sitten 2 päivää kirjoittamatta. Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa aioin kirjoittaa muutaman rivin, mutta kun selain alkoi takkuilla annoin periksi ja menin nukkumaan. Ei mulla kuvaakaan olisi ollut joten ette jääneet paljosta paitsi. Ei ole kuvaa nytkään, mutta lupaan kuvata taas kun ehdin.
Olen pari iltaa tehnyt nyt verkkoponchoa musta-harmaakirjavasta Teddystä. Sekin tulee joululahjaksi. Nyt se on vain hapsuja vailla enää. Ohje tuohon verkkoponchoon löytyy muuten Novitan sivuilta.
Eilen käväisin taas ostamassa lisää lankaa. Tällä kertaa punaista Teddyä. Tekisi kovasti mieli kokeilla tehdä myös hieman toisenlainen poncho, mutta siihen menee kilo lankaa, joten harkitsen vielä hetken.
Eilen sain myös yhden oivalluksen. Tykkään käyttää isojen tilkkutöiden kerrosten kiinnittämisessä kaarevia hakaneuloja. Mulla on niitä yksi pakkaus, eikä ne ihan ole riittäneet. Aika tyyriitähän ne ovat eikä kaupoissa täällä päin olekaan. Kokeilin nyt sitten taivuttaa sellaisia itse tavallisista hakaneuloista. Ja onnistuihan se. Itse taivuttelemalla ne tulevat huomattavasti halvemmiksi, vaikka ostin Prymin hakaneuloja eikä mitään halpistavaraa.

Ei kommentteja: