14.11.05

sukat

Tulihan ne sukat valmiiksi vaikka aloittaessani en ollut siitä ollenkaan varma. Harrastuksena kun tekee niin on turha laittaa paineita ja jos tökkii niin mitä sitä itseään kiduttamaan. ;)Lankana oli siis 7 veljestä Raita. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun raitalangasta teen. Vaikka aloitin just samasta kohdasta ja tein sukat samalla lailla niin silti raidat eivät mene kohdakkain. Ja häiritsee mun silmääni aika lailla. Jatkossa siis jos haluan raidallisia sukkia teen ne eri langoista. No, aina oppii jotain uutta!

Sen verran sukista kuitenkin innostuin että ostin taas yhden kerän Nallea, punasävyistä Coloria. Ja vielä yhden Isoveli Colorinkin, on pipo vaiheessa ja totesin että lanka tulee loppumaan kesken.
Mutta syy miksi mä sinne kauppaan menin, oli se että kyläkaupassa oli kaikki tilkkukankaat -20%. En mä hirveesti hamstrannut, yhteensä 1,35 m, mutta siinä on kuutta eri kangasta. Ja uusi Lena Patchwork -lehtikin oli ilmestynyt. Sitä ostankin kohtuullisen säännöllisesti, on sen verran edullinen lehti ja tykkään selailla. Paitsi joulunumerot on yleensä mulle turhia, en tee tilkuista joulujuttuja. Jotenkin vaan tuntuu niin turhalta tehdä lyhyeksi aikaa jotain mikä pitää sitten kätkeä kaappiin suurimmaksi osaksi vuodesta. En taida sitten olla kovinkaan jouluihmisiä.

Ei kommentteja: