7.11.05

sukkaa pukkaa

Tänään on ollut jotenkin vetämätön olo. Töissä on normaalia kiireisempää ja flunssa meinaa pukata päälle. Illalla teki mieli vain viettää aikaa sohvalla ja otin tirsatkin.
Into tehdä pipoa olisi ollut kova mutta en saanut tähän hätään mistään mustaa Isoveli-lankaa. Kävin läpi lankakorinkin ja etsin mitä siellä voisi olla tehtävää. Löysin yhden parittoman sukan josta on tullut huonon mallinen, pitäisi purkaa. Sille oli parikin jo varsivaiheessa, sitä voisi joskus jatkaakin mutta nyt ei ollut siihen inspistä. Yhden sukantekeleen purin, sen olin joskus jollekin aikonut tehdä ja kesken oli jäänyt. Väri oli jotain violettista eikä se ole oma värini joten ei inspiroinut sitten yhtään.
Vasta siinä vaiheessa muistin että onhan mulla yksi neule kesken, se matkatyönä tekemäni fifi. Neuloin sitten siihen muutaman kerroksen lisää, siis juuri siinä ennen kuin nukahdin.
Herättyäni käväisin ruokakaupassa ja siellähän on jotain lankoja. Nappasin mukaani 7 veljestä Raitaa, sinisävyistä. En ole koskaan mitään Raidasta tehnytkään. Sukille alkaa olla pikku hiljaa tarvetta kun vanhat aikoja sitten tekemäni alkavat kulua puhki. Vaikka tuo 7 veljestä on liian paksua kengissä pidettäviin sukkiin, niin kotisukillekin on käyttöä. Mutta tähän väliin iso JOS, siis jos saan ne edes joskus valmiiksi.Mä olen potenut melkeinpä huonoa omaatuntoa tästä blogista. Siis sen takia että tästä piti tulla tilkkutyöpainotteinen blogi ja sitten meninkin heti hurahtamaan noihin lankoihin. Sori jos joku on pettynyt. Yritän nyt kuitenkin laittaa tilkkujakin väliin, vaikka tänäänkään en ole mitään niiden eteen tehnyt.
Tässä siis muutama blokki puna-kelta-oranssi kankaista jotka voitin tuossa taannoin. Tämän verran on vasta blokkeja valmiina ja niitä pitäisi tulla n. 140 kpl. Eli urakkaa riittää. En vielä tiedä tulenko asettelemaan niitä tuohon järjestykseen, mutta kokeilinpa nyt näin.

Ei kommentteja: