25.11.05

viikonlopun suunnitelmia

Olen nyt parin illan aikana tehnyt niin salaista projektia että en aio kertoa siitä tätä enempää. Tai no sen verran että joululahjasta on kyse.
Aioin laittaa tähän jonkin kuvan vuohista. Otin kameran mukaan iltalypsylle mutta akkupa lopahtikin kesken. Joten ei kuvia tällä kertaa, valitan.
Ihanaa kun on taas viikonloppu edessä. Käsityösuunnitelmia en ole vielä lyönyt lukkoon. Parit farkut odottavat lyhentämistä, ne pitäisi jossain välissä ommella. Kävi niin hassusti että oli pakko ostaa uusia farkkuja kun entiset alkoivat jäädä suuriksi. Ei vaan löytynyt kyläkaupasta enää sitä parasta Basic -merkkiä. Sen hipster-malli oli täydellinen ilman lahkeiden lyhennyksiäkin. Mutta nyt piti sitten ostaa vaan mitä oli tarjolla, ja niissä oli kaikissa liian pitkät lahkeet. Toisiin farkkuihin aion tehdä jonkinlaiset koristetikkaukset mutta vielä en ole keksinyt millä langalla ompelisin ne.
Viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös yllätysnyssäkän kokoaminen. Tilkut-sähköpostilistalla on jo perinteenä joulun aikaan tehdä nyssäkkävaihto. Tänä vuonna nyssäkkään laitetaan 2 fq:ta kangasta, jotain tilkkutilpehööriä, joku/jotain missä on enkeli tai sydän ja itse tehty joulukortti. Paketti lähetetään arvotulle ystävälle ja ystäviä ei saa paljastaa etukäteen. Kaikki avaavat paketin sitten yhtä aikaa. Tarpeet mulla nyssäkää varten on jo hankittuna, mutta vielä pitäisi koota ne kasaan. Ja ehkä askarrella siihen vielä joku juttu.

Ei kommentteja: