17.12.05

ja lankaa...

Pitipä sitten eilen illalla vielä lähteä käymään Seinäjoella. Anttilassa oli tarjouksessa neuletakki mistä jo aiemmin haaveilin. Aiemmin hinta oli jotain 29 euroa enkä raaskinut ostaa. Mutta nyt oli sitten tiputettu 15 euroon, joten mukaanhan se lähti.
Kiersin lankahyllyjen kautta katsomassa jos vaikka olisi tullut Teddyä. Ei ollut, mutta kiinnitin huomioni Regia -sukkalankoihin. Tyyriitähän ne tuntuu olevan, mutta en voinut vastustaa houkutusta vaan ostin pari kerää. Vaikka hulluahan se on nyt juuri pyöröpuikkoon hurahtaneena ostaa noin ohutta lankaa mille puikkoni ovat liian suuria. Mutta löytyi multa laatikosta jotkut iankaikkisen vanhat 2,5 sukkapuikot. En oikein edes tiedä mistä ne on mulle eksyneet kun en muista niillä koskaan mitään tehneeni. Todennäköisesti ne ovat tarttuneet mukaan jo lapsuudenkodista pois muuttaessani.

Kävin sitten myös Minimanissa, ja siellähän oli lankahyllyssä peräti 4 kerää mustaa Teddyä! Ostin kaksi kerää. Tekaisin niistä jo viimeisen joululahjaponchon. En muistanut ottaa siitä edes kuvaa vaan ehdin sen paketoidakin. Olin kahden vaiheilla tuon lahjan kanssa, ja jätin sitten ratkaisun sattuman varaan. Päätin että jos jostain vielä mustaa Teddyä löytyy ennen joulua, niin teen sen. Jos ei, niin muista väreistä en sitä tee. Ja nyt sitten asia ratkesi näin ja paketti odottaa postitusta.

Ei kommentteja: