30.12.05

kahvipussikasseja

Aloitin tätä tarinaa jo eilen, mutta koska kaikki tahmasi niin pahasti että siinä odotellessa ehti jo vuorokausikin vaihtua, tallentin tämän ja jatkan nyt vasta. Päivämääräksi jäänee kuitenkin 30. päivä, vaikka nyt viedään jo vuoden viimeistä.

Eilen olin siis toisella lomapäivällä ja sain jo jotain aikaiseksikin.

Taas sellaisia juttuja mitä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten mutta ei vaan ole ollut inspistä. Näistä kasseista ei jää yhtään itselleni. Kaksi menee kiitokseksi parille henkilölle jotka ovat toimittaneet minulle mielettömät määrät kahvipusseja. Kolmas on tilattu. Tämän kolmannen kassin kaveriksi pitäis tehdä vielä kaksi ihan pientä kassia. Niihinkin jo leikkasin osat valmiiksi, mutta ovat ompelua vailla.
Varastot noista pusseista alkaa olla jo valtavat, inpis kassien tai muiden juttujen tekemiseen tulee vaan harvoin enää... Jos joku muuten tarvii jotain tiettyä merkkiä muutaman pussin, kysy minulta!

Toissapäivän iltana ehdin tekaisemaan vielä sen isännälle lupailemani ruskean Teddy-pipon.


Ja sitten kokeilin virkata Tennesee-lankaa ja heijastinnauhaa.

Tähän idean nappasin Sia:n blogista. Oli ihan ensimmäinen kerta kun tuollaista spiraalia virkkasin. Muistan kun lapsena ihmettelin kun näin jossain pyyheliinan reunassa virkattuna tuollaisia rivistön. Vaikka spiraalia aukaisi sormin, se kiersi itsensä aina takaisin.

Vuosikin on sitten vaihtumassa muutaman tunnin kuluttua. Itse en juhlista sitä mitenkään, vaan todennäköisesti olen silloin jo unten mailla.
Tämän vuoden isoimpia asioita elämässäni on ollut Pinja-kilin syntymä kesällä ja syksyllä aloittamani ruokaremontti jonka ansiosta elopainoni on laskusuunnassa. Uudelle vuodelle en tee mitään lupauksia.

2 kommenttia:

satu kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Seija =)

kuttu kirjoitti...

Kiitos, samoin sinullekin!