14.12.05

kiva päivä

Eilen olin huonolla tuulella ja pinna kireällä monestakin syystä. Mutta toista on ollut tänään!
Töistä tullessa kävin kirjastossa. Ja mitä sieltä löysinkään! Löytyi kaksi tanskalaisen Klematis -kustantamon kirjaa. Toisesta olin haaveillut jo kauan, mutta en raaskinut ostaa kirjaa kun siinä oli vain yksi minua kiinnostava malli. Toisessakin kirjassa on kaikkia ihania juttuja. En olisi ollenkaan osannut odottaa että kirjastosta tuota kirjasarjaa löytyisi.
Sitten poikkesin käsityömyymälässä hakemassa pari Addin virkkauskoukkua. Tuota viime viikolla tekemääni Rustika-pipoa tehdessä huomasin että Addin koukku on aika huippu "tavalliseen" verrattuna. Piti sitten hakea entisen 8:n seuraksi myös numerot 6 ja 9.
Ja kotiin tultuani odotti toinen, postissa tullut Addi-paketti. Tilasin viime viikolla Lahdesta Vuorelma-Aholta 3,5:n ja 4:n 30 senttiset pyöröpuikot. Niitä ei taida Suomesta mistään muualta saadakaan. Voin todella lämpimästi suositella tuota Vuorelma-Ahoa, lähettivät siis postissa eikä tullut muuta kuin todellinen postikulu puikkojen hinnan päälle.Myönnän että mä olen käsitöiden suhteen hiukan "välineurheilija", eli kaikki mahdolliset pitää testata. Siksi nuo pyöröpuikot hankin ja heti laitoin sukankutimeen. Vaatinee hiukan harjoittelua, mutta tuntuu hetikohta nopealta kun kierroksia syntyy melkein huomaamatta.

Toinen iloinen postin tuoma juttu on joululahjaswappi. Enhän mä mitenkään malttanut sitä jouluun säästää, pari tuntiakin oli jo paljon. ;) Kuoresta paljastui ihana pörröinen pipo ja 3D-joulukortti. Kiitokset Kirstille! Mistähän arvasikaan että juuri punaisesta tykkään tällä hetkellä?

4 kommenttia:

satu kirjoitti...

Täytyypä taas kertoa Seija, että meillä on noita pyöröpuikkoja ;)(kin)

Meeri kirjoitti...

Addit on parhaat välineet. Ne on niinkuin vormulat :D
Se on hyvä, kun sulla ei vielä ole juuri puikkoja, joita käyttää, osta vaan addeja mieluummin kuin muita. Ne on vähän kalliimpia, mutta on hintansa väärtejä!

kuttu kirjoitti...

Satu, ai olisko teillä ollut juuri noita 30 senttisiäkin? Muita kokoja löytyy kyllä täältäkin, mutta tuota 30 senttistä en löytänyt mistään muualta.

satu kirjoitti...

jaa,sitä en muista just nyt,merkin muistin :) Täytyypä tiirata...