12.12.05

kuvaton juttu

Kamerasta otti ja lopahti akku. Ehdin ottaa kuvan mustikkapiirakasta. Se on siis tämän päivän "käsitöitä". Menee huomenna työkavereiden suihin kun vietän nimipäivää. ;)
Käväisin tänään taas kyläkaupassa kun kaukana asuva ystävä pyysi hakemaan sieltä yhtä juttua. Samalla tuli ostettu kolme pitkähihaista T-paitaa. Oli tullut uusia kivoja malleja enkä osannut päättää minkä ottaisin niin otin sitten kaikki kolme. Oikeasti on niille ihan tarvettakin.
Ostin myös kutosen pyöröpuikon, ajattelin että jospa sillä vaikka hahtuvaa jossain välissä neuloisi. Tein nimittäin pari päivää sitten ihanan löydön varastoistani. Löysin yhden pussin pohjalta 2 kiekkoa punasävyistä liukuvärjättyä hahtuvaa. Muistan kyllä nyt että ostin ne parin vuoden takaisilta Elma-messuilta mutta tässä välillä olin unohtanut ne ihan totaalisesti.
Niille jotka himoitsivat neulenukkea täytyy kertoa ikäviä uutisia. Kyläkaupassa ei enää ollut niitä. Silloin kun ostin omani taisi jäädä kaksi ja nyt olivat nekin menneet. En kysynyt tuleeko lisää kun itselleni riittää tuo yksi. Teddy-lankaakaan ei vieläkään ollut. Kummitytölle pitäisi saada pinkkikirjava poncho, mutta saa nähdä koska onnistun saamaan lankaa.

3 kommenttia:

Liinu kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Laanitien mestari ei liene vielä nukkekaupoille ehtinytkään. Kiitos myös kuvankäyttöluvasta. Yön tunneilla en edes hoksannut, että voisin kysyä... vasta jälkeenpäin.

Kristiina kirjoitti...

Teddyä tuskin tuleekaan (?) se tuntuu olevan joka paikasta loppunut heti kun uusi erä tuli, taisi olla aika pieni värjäys. Seuraavat on luvattu vasta ensi vuoden elokuussa. Luit oikein 8/2006.

Tohveli kirjoitti...

Paljon Onnea Seijan-päivänä!

Tuo lankakuume on kyllä tarttuvaa. Täällä aikani sinun juttujasi luettuani olen alkanut kiertää lankahyllyjä tiiraten miltä näyttää Teddy, Hippy ja Rustika...