5.12.05

pikkuostoksia...

Hurahti siinä sitten viikonloppu kirjoittelematta. Oli niin monenlaista menoa etten juuri ehtinyt käydä kotona kuin nukkumassa.
Lauantaina oli Seinäjoella käsityötapaaminen. Oli oikein mukavaa, kiitos seurasta mukana olleille. Muutaman kierroksen sain jatkettua sukkaakin siinä jutustelun lomassa.
Mistä tulikin mieleeni pienoinen pettymykseni ruusupuupuikkoihin. Muuten oikein kivat puikot, mutta yhden puikon kärjestä lähti sälö. Asia on nyt selvitystilassa, kerron jahka tiedän miten edistyy.
Tänään töiden jälkeen käväisin taas lankaostoilla. Ostin pari kerää luumunväristä Teddyä, niistä tulee poncho ystävälle. Ja enpä sitten malttanut olla ostamatta myös Rustikaa, kun kerran Teddystä ei enää ole sitä nättiä sinistä.

Se Teddyn vanhempi sininen, siis farkunsininen, olisi kyllä ollut parempi väri, mutta kai tuokin menettelee. Ja ennenkaikkea Rustika oli halvempaa kuin Teddy. Ja mitä tuosta sitten tulee? Jahka siitä nyt joskus jotain tulee, niin kerron sitten. ;)

Ostin myös tuollaisen pienen hassun kapistuksen. En tiedä mikä sen oikea nimi on, mutta piti ihan nostalgiasyistä se ostaa.

Näin lapsena tuollaisesta jossain kuvan ja olisin tahtonut saada sellaisen. Mutta enpä saanut ja niin rakensin sen itse. Puuladosta hain kalikan mihin porasin reijän ja reijän viereen naputtelin muutaman naulan. Neuleputken teko ei tosin tainnut oikein sujua sillä vempeleellä. Tällä sujuu hieman paremmin, mutta ei se järin nopeata hommma ole ainakaan näin ensikokeilulla.


Tänään oli sitten nyssäkän avajaisilta. Omasta nyssäkästäni löysin kangasta, nauhoja, pikkutontun ja konekirjottuja sydämiä jotka ovat ihan kuin pitsiä.Huomenna onkin sitten vapaapäivä. :D

4 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Sen pulikan nimi on Neulenukke. Aika outo nimi sille mutta näin se on.

Liinu kirjoitti...

Minä haluan tuollaisen härvelin!

kuttu kirjoitti...

Kiitos Kristiina!
Neulenukke on siis Prymin valmistama, ostin sen Keskiseltä hintaan 2.95.

Meeri kirjoitti...

Ja sillä neulenukella saa tehtyä i-cordia eli idiot-cordia :)