25.12.05

regia-sukat


Nyt ne on sitten valmiit. Näyttävät aika kapeilta, mutta istuvat jalkoihin kuin valetut. Sormet vaativat venyttelyä, menivät kramppiin 2,5 numeron puikoista. Lankaa jäi sen verran että vielä saisi ihan lyhytvartiset toiset sukat. Mutta niitä varten täytyy sitten opetella tekemään sukka kärjestä aloittaen. Nämäkään värit ei nimittäin menneet ihan samalla tavalla, vaan kärjet ovat erilaiset vaikkei sitä tuosta kuvasta ehkä huomaa. No, langanloput saavat varmaan lepäillä rauhassa jonkin aikaa.

Innostuin eräästä liskopiposta, jonka ohje löytyy Pirkan pipokilpalusta. Aika kokemattomana neulojana en oikein ymmärrä ohjetta. Ja täytyy myöntää etten ehkä kehtaisi julkisella paikalla esiintyä tuollainen pipo päässäni, joten en edes harkitse tuon toteuttamista.
Mutta tuli sitten mieleen, että voisihan sitä valmiita "öhkämönkiäisiäkin" kiinnittää pipoon. Ostin sitten pari. Kaupassa en kehdannut mallailla niitä pipon päälle eikä sovituskoppiin saanut tietenkään viedä, joten ostin summissa pienen koiran joka oli avaimenperä ja monijalkaisen madon. Mato osoittautui sitten kotona testatessani ihan liika isoksi ainakin omaan pipooni, mutta koiran laitoin hakaneulalla virkatun pipon otsalle. Saakohan tuosta kuvasta mitään selvää, mustaa mustalla.


Tässä vielä maistiaiset joulupizzastamme!

1 kommentti:

Kristiina kirjoitti...

Nam, ah, saispa tuollaista kunnon pitsaa! Kyllä se musta koira näkyy kun tietää katsoa kuvasta.