7.12.05

silitysrauta

Tänään sain toteutettu jo pari vuotta kyteneen haaveen uudesta silitysraudasta. Vanhakin toki toimii vielä, mutta höyryttelee ihan oman mielensä mukaan. Lopullisen kimmokkeen uuden hankkimiselle antoi kotiin tullut mainos. Aikomuksissa oli siis kauppaan mennessä ostaa tarjousrauta ja sauvasekoitin.
Mutta koska tarjousrauta ei sitten ihan täyttänytkään vaatimuksiani, käänsin katseeni kalliimman raudan puoleen ja jätin sauvasekoittimen kokonaan ostamatta.

Rauta pelaa tosi hyvin, höyryä tulee aivan toiseen tapaan verrattuna vanhaan, jo yli 10 vuotta palvelleeseen rautaan.

Päivän iso, iloinen yllätys tuli postissa. Valitin tuolla aikaisemmassa postauksessa ruusupuupuikon kohtaloa, eli sitä kun yksi puikko lohkesi särölle. Otin yhteyttä myyjään eli Vihreään Vyyhtiin, ja kysyin josko sen yhden puikon voisi vaihtaa ehjään. Mutta kas! Tänään oli postissa tullut uudet puikot, kokonainen paketti! Tätä jos mitä sanon palveluksi!!! Ei varmasti jäänyt siis viimeiseksi ostoksekseni tuosta firmasta.

1 kommentti:

ilu kirjoitti...

Mulla lohkesi ruusupuupuikko myös! Mutta koska V.V:stä ei saa kakkosen ruusupuisia, olin tilannut ne Saksasta. Lähetin katkenneen takaisin ja nyt jännään, miten mun käy, tuleeko yksi, monta vai nolla puikkoa...