15.1.06

isoveli-sukat

Tekaisin sitten äkkiseltään sukat Isoveli Colorista. Isovelihän ei mikään varsinainen sukkalanka ole, mutta katsotaan nyt miten se käyttäytyy. Koostumukseltaanhan se on sama kuin 7 veljestä, mutta vain paksumpi. Neuloin 4:n pyöröpuikolla, kantapään ja kärkikavennut tavallisilla puikoilla. Varteen sain inspiraatiota Sukkasillaan -kirjasta. Olen tätä ennen tehnyt kaikkiin sukkiin kantapäähän saakka joustinneuletta, mutta nyt tein vain reunaan pari kerrosta nurjaa ettei rullaannu ja loput sileää. Kokeilin ensiksi sellaista taitettavaa reunaa Sukkasillaan -kirjan ohjeen mukaan, mutta kun lanka on paksua siitä tuli liian tönkkö ja purin sen pois. Ja hyvä oli että purin. Nyt sain puolivahingossa yhdestä kerästä molemmat sukat. Ei mulla enempää tätä olis ollutkaan.


Käväisin äidin luonakin, ja koska se huovutuskokeilu äidin langoista onnistui, sain kassillisen lankoja mukaani. Laskin 14 kpl noin 100 g:n vyyhtejä. Ei tule matskuista pulaa... Ja siinä on vain puna-oranssit-vaaleanpunaiset, vihreät sävyt jäi vielä äidille.

Käytiin katsomassa Matti -leffa. Ihan katsomisen arvoinenhan se oli ja herätti paljon ajatuksia. Ja sääliä.

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Hei! Haastan sinut omituiset tavat meemiin. Löydät sen esim. Hannan käsitöistä. Kauniin näköiset sukat ja aikaisemmassa postauksessa oli tosi ihana pipo!