1.1.06

lisää kasseja

Tänään tuli valmiiksi kaksi pientä kahvipussikassia. Nämä on tehty avaamalla pussit kokonaan, kun noissa isoissa taas jää pussien takasauma kiinni. Näiden pikkukassien sisäpuolella näkyy siis hopeinen pussin sisäpuoli.

Nämä kassit menevät kaiketi lapsille, mutta itse olen käyttänyt tuollaista joskus käsilaukkuna. Siinä on vain metka ominaisuus, että kun sen pohjalle laittaa kännykän, sulkee tuo foliopussi sen verkon ulkouolelle.

Kun pengoin kaapista isompien kahvipussikassien kahvoiksi käyttämääni nauhaa, osui käteeni jämäpala lammaskuvioista puuvilla-pellavaa. Tein siitä kesällä pari kassia ja pieni pala oli jäänyt jäljelle. Samassa sain idean tehdä siitä penaali, ja tällainen siitä tuli.

Penaalin mitoitus näyttää vähän hassulta noiden kuvioiden kokoon nähden, mutta pelivaraa ei oikein ollut kun kangasta oli tuon levyinen tilkku vain.

Eilen illalla seikkailin oikein urakalla blogimaailmassa. Tulin huomanneeksi että monessa blogissa on blogieläin. Tähän omaan blogiini en vain oikein keksi sitä "virallista" blogieläintä. Meillä kun noita nelijalkaisia on yhteensä 7. Vuohista kaksi onkin jo esitelty, samoin koira ja toinen kissa. Esiteltäköön nyt tässä sitten toinen kissa, Oskari. Se tykkää makoilla pyykkikorin päällä, tässä tapauksessa siinä oli ostamani kankaat odottelemassa pesuun menoa.

4 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Voi mimmonen pöllö tuo Oskari on! Vau!

Kristiina kirjoitti...

Ihana Oskari. Varkaat käyttää foliota estämään kaupan varashälyttimen hälytykset! Niin ei ihme, että känny mennee myös pimentoon.

Lankakomero kirjoitti...

Onpas Oskari lutunen!

JaanaM kirjoitti...

Paikalla ollaan! Meidän pukki oli oikein kiltti, ei se mua mihinkään vieny :)
Tapaamisesta ei ole mitään tietoa vielä, olikos puhe että se olisi 9pvä?