28.1.06

näinkin voi käydä


Siis että lanka loppuu kesken. Tein pari viikkoa sitten Isoveli Colorista sukat ja kerä riitti. Mutta nyt vaikka tein täsmälleen samalla tavalla, niin ei riittänyt.
Arvelin tätä jo päivällä ja hypistelin kaupassa toista kerää, mutta en sitten ostanut. Ja nyt alankin jo taipua ajatukseen että puran toisestakin kärjen ja jatkan mustalla, sitä kun löytyy parin kerän jämät pipojen virkkauksen jäljiltä.
Ai niin, näinhän siinä sitten tosiaan kävi, että aloitin taas vaan sukkia tekemään. Yritin mä sitä taikajakun hihaa muutaman kierroksen mutta sitten alkoi tympiä.

Kuten jo mainitsin, kävin päivällä kaupassa. Onnistuin ostamaan vain yhden ainokaisen kerän lankaa. Kangaskauppakin ehti mennä jo kiinni joten en päässyt sinnekään törsäämään. Ehkä se olikin hyvä niin, koska rahaa ehti mennä jo ennen sitä. Syy miksi ostoksille lähdin, oli nuo tanssilenkkarit, sneakerit oikealta nimeltään. Vielä pari vuotta sitten en olisi todellakaan uskonut jos joku olisi sanonut että tulen tuollaiset joskus hankkimaan. Mutta nyt olen parin tunnin verran kokeillut latinotansseja ja huomasin ainakin sen että se homma ei onnistu tavallisilla jumppalenkkareilla.

Muita ostoksia oli sitten parit sukat ja hiusklipsi Seppälästä ja dvd Anttilasta. Tuo dvd-sarja on mielestäni aika hyvä, sitä on ennestään jo pari kipaletta. Nytkin piti tuo reilu kolmituntinen katsoa yhdeltä istumalta ja siksi yömyöhällä tätä kirjoittelen.

Käytiin katsomassa Pingviinien matka -leffa. Vastasi aika tavalla odotuksia. Eli pysyin hyvin juonessa mukana. ;)

Ja lopuksi vielä tällainen pieni mutta ilostuttava asia. Löysin aamulla tulitikkukaktuksestani kukkia! Hoidan kukkia huonosti ja tuo on jäänyt tosi vähälle huomiolle. Itse asiassa en ollut kastellut sitä ainakaan kuukauteen kunnes muistin sen taas toissapäivänä. Ja näin kivasti se sitten palkitsi.

2 kommenttia:

Liinu kirjoitti...

Olen nähnyt vain kerran tuollaisen tulitikkukaktuksen kukassa, Alavuden Sydänmaankylässä. Ehkä se kukkii juuri siksi, että on "huonolla hoidolla"!.

kuttu kirjoitti...

No aika lähellä olet nähnyt! Meiltä on sinne jotain 30 km. Mutta omani on peräisin Kuopiosta, jo n. 12 vuotta vanha ja moneen kertaan karsittu. Tuo on kukkinut mulla kerran aikaisemminkin.