24.1.06

pipoilua

Nyt on äidiltä saamistani langoista tehty ensimmäinen pipo valmis. Sen huopuminen otti hieman lujille ja jouduin pesemään sen kolme kertaa 60 asteessa. Mutta nyt pinta onkin sitten oikein hyvä. Toinen vaihtoehto olisi tietysti ollut tehdä alunperin pienempi, mutta toisaalta tykkään tuosta kunnolla huopuneesta pinnasta enemmän kuin sellaisesta missä neulepinta on ihan selkeä.
Tein pipon 6:n pyöröpuikolla, kaksinkertaisesta langasta. Leveyttä oli 96 s ja korkeutta 70 krs. Senttimittoina 36 x 33, siis tuo leveys on 36 kaksinkertaisena mitattuna.

Korkeutta olisi saanut olla joko hieman vähemmän tai sitten enemmän. Nyt sitä on sen verran että piti tehdä pieni taite alareunaan, mutta taite olisi voinut olla leveämpikin jos korkeutta olisi riittänyt.


Sunnuntain tilkkutyötapahtuma oli ala-asteen koululla missä bongasin heti luokan seinältä tämän ihanan koulutaulun. Kooltaan se oli noin A3 eli ei ihan niitä isoimpia. Arvatkaa tekikö mieli napata mukaan!? Mutta täytyy tyytyä kuvaan.


Kävijälaskuri tuossa vasemmalla napsuttelee eteenpäin ja veikkaan että 5000 menee rikki piakkoin. Jos satut olemaan se onnellinen 5000:s kävijä sivullani, ilmoita itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen seijap(at)hotmail(piste)com Saat pienen lahjuksen.

Ei kommentteja: