14.1.06

tuotoksia

No nyt niitä lupaamiani kuvia. Tässä ensiksi torstaiset ostokset. Kirjakaupan alesta 2 tilkkutyökirjaa ja Hakkarais-peli. Kyläkaupasta 3 kerää lankaa joista kaksi on uutuusvärejä. Harmi kun en muista mitä joskus haaveilin tekeväni oranssista langasta eikä sitä silloin löytynyt. Koiralle ostin tuon korin, mutta eipä ole vielä suostunut makaamaan siinä.

Ja sitten huovutettu pipo ennen huovutusta. Tein valkoisesta ja punaisesta hahtuvasta 6:n puikolla. Hieman vähensin silmukkamääriä tuohon edelliseen verrattuna koska tämä tulee lapselle. Keskelle muodostui omituinen raita, oli varmaan nuo hahtuvakiekot jotenkin eri järjestyksessä ja jäljestä tuli yläosasta enempi punavoittoinen.

Tässä sitten huovutettuna, kerran pyöri 50 asteessa pyykkien kanssa. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin nyt sanoa että vaaleaa hahtuvaa ei kannata huovuttaa yhdessä tummien t-paitojen kanssa... Mutta kun ei ollut muutakaan pyykkiä siihen hätään. Ja kuten kuvasta näkyy, äidiltä saamani langat on nyt keritty ja testipalakin huopui joten mitähän niistä nyt tekisi...


Tänään ompelin pari huivia vatsatanssiin. Siis sellaisia isoja, käsissä pidettäviä puoliympyrän muotoisia. Kankaat ovat odottaneet jo kesästä lähtien, mutta en ole huivia aikaisemmin tarvinnut ja nyt sain itämaisen tanssin opettajalta mallihuivin lainaan. Kuvassa siis vain reunoja, kokeilin niissä ensimmäistä kertaa kiertopäärmejalkaa. Ja hyvin toimi! Olisi mennyt ikä ja terveys jos olisi käsin pitänyt taitella noita reunoja. Huivit on ihan yksiväristä sifonkia, musta ja punainen. Paljettikoristelutkin houkuttaisi, mutta en kaipaa huiviini yhtään lisää painoa.


Tämä on sitten ensimmäinen bloggaukseni Linuxista. Hiukan on ollut hankaluuksia, esim. fontit ja kirjasinkoot heittelevät ja kun tein äsken tilkkukurssille ohjemonistetta, en saanut sitä tulostettua. Mutta eiköhän ne ongelmat tästä ratkea yksi kerrallaan kun isäntä säätelee. ;)

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Upeat nuo korvat hatussa. Toiset osaa. . . Ja siistejä keriä tulee sillä laitteellasi.

satu kirjoitti...

Teetkö monistetta Ilmajoelle? Olen tulossa sinne :)

kuttu kirjoitti...

Joo, Ilmajoelle teen monistetta, aiheena nauhapujottelu.