18.1.06

vastoinkäymistä

Tämä kuva kertoo otsikon.

Tein lapsenponchoa Palma-langasta uuden Novita-lehden mallilla. Olin juuri saanut hapsut kiinnitettyä eli poncho oli valmis. Venytin vähän yläreunaa, ja mitä tapahtuikaan! Yläreunasta katkesi lanka! Yritin korjata sitä jotenkin mutta tuli kamala möykky. Koska tuo lanka on aika mahdotonta purkaa, leikkasin reunan pois ja poimin silmukat ja tein päättelyt. Siksi yläreuna näyttää hiukan kummalliselta. Mitä opin tästä? Palma on tosi heikkoa lankaa. Ja toista tällaista ponchoa en tule tekemään.
No joo, mutta en tietysti vanno mitään. Vielä Regia-sukkia tehdessäni olis lähes valmis vannomaan etten tule alle 3 numeroisilla puikoilla tekemään mitään. Mutta niinpä vaan nyt olen. Tilasin entiseltä Vuorelma-Aholta, nykyisestä Lankakauppa Heinistä 2 Addin pyöröpuikkoa, tällä kertaa koot 2,5 ja 3. Aikaisemminhan tilasin sieltä 3,5 ja 4. Omistajanvaihdoksesta huolimatta voin edelleen lämpimästi suositella tuota liikettä. Puikot tuli postissa ja kuluja vain todelliset postikulut.


On sitten pakkasta pidellyt. Tässä voitte tekin lämmitellä, leivinuunin lämmössä. ;)


Hanna haastoi meemiin. 5 omituista tapaani, oli tosi vaikea keksiä nämä. Omia tapojaan kun pitää ihan normaaleina eikä tiedä mitä muut niistä ajattelevat.
1. Kaivan nenääni. Älkää kysykö enempää!
2. Kun innostun jostain, innostun liikaa. Esim. syön helposti itseni irti jostain ruuasta mihin tykästyn.
3. Käsitöissä olen liiankin pikkutarkka.
4. Sotken. Tämä oli isännän mielipide. Leikkelen kynsiä lattialle.
5. Olen tarkka OMISTA tavaroistani.

Laitan pallon eteenpäin ja haastan Päivin meemiin.

Ei kommentteja: