1.2.06

investointeja


Tuli sitten ostettua kilon verran sinisävyistä HipHop -lankaa, kun sai niin halavalla. Hintaa oli 2 euroa kerä, joten ajattelin ostaa jo ihan siksi etten viikon päästä harmittelisi miksen ostanut. Vielä en tiedä mitä niistä tulee vai tuleeko koskaan mitään.


Ja tänään ostin tällaisen aivan ihanan lantiohuivin itämaiseen tanssiin. Alunperin oli tarkoitus ostaa vain hopean väriset tossut, mutta kun opettajalla oli huivejakin näytillä... Ja löytyi vielä tuollainen väriyhdistelmä, siis musta ja hopea. Oli niin ihana että pakkohan se oli saada! Periaatteessa tuollaisen voisi tehdä itsekin, mutta taitaa jäädä aikomisen asteelle. Veisivät nuo helmi- ja paljettihommat aika tavalla aikaa ja hermoja. Kuvassa siis huivi takaapäin, edessä on sen päät solmittuna. Näitä myy Studio Henna.

Neulerintamalla ei ole nyt mitään valmista. Mutta niinhän siinä kävi että periaatteet joustivat ja aloitin sitten ponchoa. Lankaa on menossa nyt kolmatta kerää, mutta eipä oikein homma edisty kun jouduin purkamaan koko eilisillan aikaansaannoksen. Sitä se teettää kun katsoo dvd:tä samalla kun neuloo. Ja mun luonteellani ei työhön kovin montaa virhettä jätetä.

4 kommenttia:

JaanaM kirjoitti...

Mistä löysit noin halpaa Popia? Harmittaa, kun en enää ehdi edes kauppoja kierrellä :D

Jaana taas kirjoitti...

Siis HipHopia!!! Mitähän mä ajattelin????

kuttu kirjoitti...

Keskiseltä, tietysti. Oli myös musta-valkoista samaan hintaan. Tiistaina oli vielä.

JaanaM kirjoitti...

Turhan kaukana, hö. Vaan onhan tuota lankaa kaapit täynnä. Mutta silti, vain 2€...