18.2.06

Näsää

Nyt on ollut pari päivää ihan Matti Näsän fiilikset. Siis mua ei huvita ny yhtään mikään. Tiedän kyllä mistä se johtuu, mutta en vaan pääse asiasta yli. Parempia fiiliksiä odotellessa...

Sain viikolla tällaisen paketin bambuisia pyöröpuikkoja. Ovat peräisin ebaysta ja sain ne Johannan avustuksella.


Kuten tuossa donitsijutussa kerroin, olin aikeissa tehdä samettikassin mutta en löytänyt varastossa olevaa kangasta. Kävin sitten ostamassa uutta. Ostin myös hopean väristä verkkokangasta jota ajattelin laittaa jotenkin osittain sametin päälle. Mutta vielä on kassin malli hiukan hakusessa, joten odottelen rauhassa sen kirkastumista ja inspistä.
Pari kerrosta neuloin sitä ufoksi jäävää fifi-huivia. Vain todetakseni että käteni ei ole vielä toipunut. Joten yritän pysyä edelleen erossa neuleista hetken aikaa.

Kävimme tänään katsomassa Kummelin Jackpot -leffan. Mulla oli odotukset aika korkealla koska mielestäni edellinen Kummeli Kultakuume -leffa oli ihan hyvä. Mutta tähän leffaan mä petyin. Juoni ei ollut kummoinen, siihen olisi voinut satsata enemmän. Fiiliksiäni huononsi vielä sekin että mahani tuli kipeäksi kesken leffan.

Ei kommentteja: