26.2.06

ostoksilla


Perjantaina tuli postissa Sinisestä kurjesta tilaamani langat. Ensimmäisten Regia-sukkieni jälkeenhän olin melkein valmis vannomaan etten tule näin ohuita lankoja enää käyttämään, mutta perun sanani. Regia-sukat ovat olleet käytössä niin hyvät, että tahdon lisää saman tyylisiä. Nämä langat ovat nimeltään Opal Regenwald Leppäkerttu ja Opal Prisma F1193. Hiukan jännäsin miltä värit oikeasti näyttävät, kun näyttö voi värejä vääristää. Mutta ihan kivoja nämä ovat, sellaisia kuin odotinkin.


Eilen kävimme "rimpsalla", eli suomeksi sanottuna shoppailemassa. Ensimmäinen kauppa oli Lapualla JKK-liiveri, sieltä ostin 3 kerää Huopasta. En ole kauhean ihastunut tuohon lankaan enkä siksi ole sitä aiemmin ostanut. Mutta nyt oli sen verran halvalla viimeiset kerät, että tuolla hintaa kokeilee jo jotain. Maksoi siis 2,60 kerä.
Jatkoimme matkaa Vaasaan ja sieltä mukaan tarttui Clas Ohlssonilta lasikoristeita joita ajattelin kokeilla silmukkamerkeiksi. Ja tuo oikeassa yläkulmassa oleva hakanen on myös sieltä, suunnittelen sitä yhteen kassiin avainten pidikesysteemiksi.
Ei tullut katsottua kelloon ja jäin Eurokankaan ovien taakse nuolemaan näppejäni kun se oli mennyt 10 minuuttia aiemmin kiinni. Mutta viereisestä Fantoy:sta löysin lohdukkeeksi pienen kilin.
Löysin myös jonkun kehuman Vöyrin käsityöliikkeen. Kauppa oli veikeä ja tutustumisen arvoinen. Hiukan olin kuin Liisa ihmemaassa kun nuo langat on mulle vielä aika tuntemattomia. Mutta ostin kuitenkin sitten vanhaa tuttua, eli Regia-sukkalankaa kerän. Ajattelin että 1 kerä riittää jos teen tosi matalat varret. Myyjä pakkasi langan noin nätisti paperiin, en siis malttanut avata pakettia ennen kuvan ottamista. ;)
Käväisin myös Pippilotassa. Sieltä ostin nämä kivat kanatilkut. En vielä tiedä mitä niistä sitten tulee, toivottavasti joskus jotain kuitenkin.


Ylemmässä kuvassa olevat korvikset ostin paluumatkalla Seinäjoelta. Ehdin jo customoida niitä ja vaihdoin nuo vaaleanpunaiset isot lehtipaljetit pienempiin punaisiin. Aika isothan nuo renkaat on, enkä ajatellutkaan niitä arkikäyttöön ottaa.

2 kommenttia:

Lankakomero kirjoitti...

Voi, kun kivoja kanoja!

joko kirjoitti...

meilläpäin mennään baariin kun mennään rimpsalle :)