12.2.06

säärystimet


Sain säärystimet valmiiksi nyt vasta kun paukkupakkaset on kaiketi tältä talvelta jo ohitse. No, onpahan sitten ensi talveksi. Tein nämä 7-veljestä raitalangasta. Tällaisessa raitalanka menettelee, en edes laskenut kerroksia vaan katsoin että raitoja tulee molempiin saman verran. Neuloin 30 senttisellä 3,5 pyöröpuikolla. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen.

Mutta tyytyväinen en ollut yhteen välipäiväostoksilla ostamaani lankaan. Sen olisi pitänyt hyllynreunamerkinnän mukaan olla täyttä villaa olevaa ryijylankaa. Siis se herkullisen oranssi vyyhti, missä ei ollut mitään vuotettä kuten ei muissakaan ryijylangoissa. Ajattelin tehdä siitä pipon ja huovuttaa pesukoneessa. Ehdin neuloa puoliväliin, kun totesin että lanka ei riitäkään. Samalla kun hiukan huonossa valaistuksessa neuloin, ihmettelin miten lanka ikäänkuin kiiltelee. Todettuani että lanka ei riitä, purin sen alunkin pois ja päätin tehdä langalle polttotestin. Ja niin vain kävi että lanka suli ja mustui möykyksi, eli eipä ollut ainakaan täyttä villaa tuo lanka, mitä sitten lieneekään. Hiukan harmittaa, vaikkei lanka muistaakseni kolmea euroa enempää maksanutkaan.

Äksäsin vähän tämän blogin ulkoasunkin kanssa. Siinähän se aika kuluu mukavasti kun yrittää tuonne koodiin jotain muutoksia tehdä ja aina menee pieleen. Toivottavasti tämä nyt näyttää suurimmalla osalla selaimista sellaiselta kuin oli tarkoitus.

1 kommentti:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvin näkyy ja kiva tilkkutäkki onkin kuvassa.