9.2.06

uusi pää


Sain tänään uuden pään! Siis tuollaisen mille voi mallata pipoja ja hattuja. Tämä on paljon vähemmän kärsineen näköinen kuin edellinen jonka kasvoja en kehdannut teille edes näyttää. Tämä on myös kooltaan suurempi ja vastaa enemmän omaa päätäni. Se vanha styroksinen on lapsen pään kokoinen.
Koska mulla ei ollut mitään uutta pipoa nyt kuvattavaksi, heitin päähän vanhan huovutetun hattuni. Siitä on jo useampi vuosi aikaa kun tuon tein ja ahkerasti olen sitä pitänyt. Se on huovutettu ihan huovutusvillasta, ei siis ole neulottu ensin.

Punainen poncho on edelleen kesken ja haaveilen jo taas uusista jutuista. Säärystimille olisi tarvetta. Ja ostin taas kerän oranssia 7-veikkaa, siitä ehkä sitten pipo jossain vaiheessa. Se lanka piti ostaa ihan vaan sen takia kun löysin kaupasta kivan oranssin hupparin. Siis samanväristä lankaa kaveriksi, jos siis vaikka pipon ja/tai pannan tekisi. Joskus.
Yllätin myös itseni suunnittelemasta päässäni uutta tilkkutyötä. Siitä onkin kauan aikaa kun sellaisia on päässäni viimeksi pyörinyt. Mutta se oli "väärä" suunnitelma. Mulla on nimittäin kankaat odottamassa yhteen tilaustyöhön enkä ole vain saanut aikaiseksi sen mallin suunnittelua. No sillä ei ole mitään aikataulua, mutta kankaat ovat olleet minulla jo puolisen vuotta joten voisi olettaa edes suunnitelman olevan jo valmis. Vaan eipä ole.

Ei kommentteja: