23.2.06

uutta lankaa


Kävin eilen ja tänään ostoksilla. On ollut töissä sen verran rankka viikko että tunsin tarvetta elvyttää itseäni shoppailemalla. (joo, kyllä syitä löytyy! ;)
Eilen ostin yhden kerän lankaa ja tuon 60 senttisen nro 7 bambuisen pyöröpuikon. Oli tarkoitus ostaa nro 6 mutta kun kaupassa ei ollut niin otin tuon seiskan. Siis pipoihin tarvin juuri tuon pituuden kun ne ebay:n bambupuikot ovat kaikki 80 senttisiä. Kävi kyllä mielessä että jos customoisi ja lyhentäisi siimaa, mutta enpä sitten vienyt asiaa ajatusta pidemmälle.
Mulla tuli joku oikosulku tuon langan kanssa. Oletin niin vahvasti että se on 100 g kerä etten ottanut kuuleviin korviini kun myyjä sanoi että niitä tarvii pipoon 2 kerää. Vasta tänä aamuna otin vyötteen irti ja tajusin mokani. Kävin sitten saman tien hakemassa sen toisenkin kerän. Tulee vaan melko kallis pipo nyt tuosta...
Kyläkaupassakin kävin ja sieltä ostin tuon Novitan nuorisoliitteen. Eniten siinä kiinnostaa virkatun maton ohje. Varsinaiset neuleohjeet ei nyt ihan kolahtaneet, ehkä mä en vaan ole enää edes niin nuorenmielinen kuin välillä kuvittelisi. ;)

Ei kommentteja: