9.3.06

farkkukassiTällainen siitä sitten tuli. Materiaalina oli kirpparilta ostetut farkut ja Eurokankaan laarista joskus löytynyt punainen jenkkihuivityylinen kangas. Farkuissa oli takataskussa Street-kirjonta ja reisitaskussa punainen tähti, niistä keksin tuon punaisen tehosteväriksi. Tereitten lisäksi samasta kankaasta on myös kassin vuori. Vuorissa on muutama tasku ja kiinnitin avaimille. Yritin ensiksi ommella sulkimeksi vetoketjua, mutta en saanut sitä siististi ja ratkoin pois. Laitoin sen tilalle sitten varastossa jo kauan olleen magneettinepparin, siis sellaisen mitä on ostolaukuissakin. Hihnaan ompelin sen reisitaskussa olleen tähtikuvion.

Oli tarkoitus koristella kassia helmi- ja/tai paljettikirjonnalla. Mutta eihän sen helmineula mennyt paksusta farkkukankaasta läpi. Siksi tyydyin sitten laittamaan tuollaisia Tiimarin tähtikoristeita. Ne sai kiinnitettyä vähän isommalla neulalla.
Jos jostain tulee vielä vastaan sopiva reppumaskotti tms. avaimenperä, niin sellaisen voisi ripustaa vyölenkkiin.

Helmimerin tilauskin tuli jo. Yhdet helmet olivat väärän värisiä, mutta saan kuulemma pitää ne ja ne oikean väriset tulee varmaan jo tänään postissa. Eli loppujen lopuksi olen oikein tyytyväinen Helmimerin nettikauppaan. Osaa helmistä jo käytinkin samettikassin paljettikirjontaan. Se ei ole vielä muuten valmis, joten palaan siihen myöhemmin.

Ehdin olla tässä vuorokauden nettipimennossakin. Kyllä voi ollakin elämä riippuvaista netistä! Varsinkin kun olen lomalla, pitäis vähän väliä päästä katsomaan jotain netistä. Katkoksen aiheutti tälläkin kertaa johdon katkeaminen. Taloon tuleva puhelinjohto menee tien toisella puolella olevaan pylvääseen. Se pylväs vaan on liian matala ja korkeammat kuljetukset sitten nappaavat johdon poikki. Tämä taisi olla jo viides kerta. Mutta on kuulemma halvempaa korjata johtoa kuin vaihtaa pylväs korkeammaksi. Onneksi tällä kertaa pääsin jonottamatta vikapalveluun ja korjaus tuli siis vuorokauden kuluessa soitosta.

4 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Hei Seija, hauska yhteensattuma, että meidän kiltojen haastekangas on juuri samaista mitä olet käyttänyt farkkukassissa.

KristiinaS kirjoitti...

Tosi kiva kassi, pirteät nuo punaiset koristeet.

Ultsi kirjoitti...

Tosi hieno kassi. Punainen sopii tosi hyvin farkun kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihan kuin suoraan 80-luvulta tuo kassi, muotokin. Olet taitava ompelemaan. Ihailen taitoasi siksi, etten itse osaa ommella koneella aina edes suoraan.
T:KirsiJ