25.3.06

lahjakassiTällainen kassi valmistui äsken. Jäi taas viime hetken paniikkiin sen tekeminen, se menee synttärilahjaksi ihan kohta. Kassi on pellavaa, applikaatiot puuvillaa. Kissamallihan onkin jo vanha tuttu, mutta kassin toiselle puolelle tein saajan nimen ja kukan. Ne suunnittelin tietokoneella, tulostin paperille ja piirsin siitä läpi liimaharson paperille.
Tässä lähikuvaa ompeleista, saakohan tuosta mitään selvää...

Tuo kissa-applikaatio on aina yhtä mukava tehdä. Se on jotenkin niin veikeä paksuposkikolli, että tulee aina hyvälle tuulelle kun sellaisen saa valmiiksi.

Tänä viikonloppuna onkin menoja, synttäreitä peräti kahdet. Huomenna vien sitten siskolle tuon edellisessä bloggauksessa esittelemäni pipon.

4 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

onko sulla sellaanen ompelukone joka tekee tuon reunatikin tuohon aplikaatioon?

kuttu kirjoitti...

Joo, on. Se ommelhan näyttää suurinpiirtein tältä: _|_|_|_| Noi kuviot siis kiinnitetään ensiksi liimaharson avulla ja kun ne pysyy paikallaan niin reunat vaan päästellään tuolla ompeleella. Voi tietysti käytää siksakkiakin, mutta mä tykkään tästä paljon enemmän. Tuon ompeleen takia mun piti toissa vuonna hankkia uusi ompelukone! Vanha oli muuten hyvä mutta ei tuota ommelta.

Sari kirjoitti...

Ihana tuo kissakassi! Ja mun mielestä olet ostanut tosi kivat kengät!

kuttu kirjoitti...

Kiitos! :D