5.3.06

punaiset säärystimet


Nämä valmistuivat tänään. Ovat olleet jo muutaman tunnin jalassa ja hyvin pysyvät ylhäällä. Tein aiemmin samanlaiset sinisävyiset jotka ovat käytössä venyneet. Nämä tein sitten neljä silmukkaa kapeammiksi, siis 48 s 3,5 pyöröpuikolla. Ja lankahan on 7 veljestä raitaa.
Pakkaset vaan tuntuu jatkuvan joten tarvetta näille on.

Eilen käväisin taas Kauhavalla Kangas-Aitassa. Tällä kertaa ei tullut isoja ostoksia, vain pari kerää hahtuvaa, kerä Melli-lankaa ja heijastinnauhaa. Ei ollut mennessäkään mitään erikoista mielessä, kunhan vaan käväisin.

Tein tänään hiukan eteenpäin samettikassia. Kokeilin siihen paljettikirjontaa, mutta huomasin että mun varastosta ei löytynyt sopivia helmiä. Laitoin siis ihka ensimmäisen helmitilaukseni Helmimerille. Pitihän sieltä toki vähän muutakin tilata kuin vain ne tarpeelliset hopean väriset helmet...
Samalla helmiä penkoessani tulin sitten järjestäneeksi ne uudelleen. Avasin kaikki kaupan pussit ja pussitin ne uudelleen pieniin minigrip-pusseihin. Pari vahinkoa siinä tietysti kävi. Kuvittelin että pussi oli avaamaton ja leikkasin reijän toiseen päähän. Mutta toisessa päässäkin oli jo reikä ja senhän arvaa mitä siitä seurasi. Ja onnistuin tekemään sen siis kahdesti. Tulee muutama helmi menemään imuriin jahka seuraavan kerran siivoan.

Huomenna maanantaina on sitten ensimmäinen varsinainen talvilomapäivä. Menen varmaankin Seinäjoelle shoppailemaan ja sitten illalla käsityötapaamiseen. Tervetuloa vaan muutkin, tapaaminen on pizzeria Rafaellossa Hyllykalliolla klo 18.

Ei kommentteja: