16.3.06

raitaa

Eipä ole tullut muutamaan päivään mitään valmista. Toimettomana en toki ole ollut, mutta työt häiritsevät pahasti harrastuksia. ;) Toisaalta, en ole vielä unohtanut sitäkään, kun oli aikaa vaikka miten paljon, mutta ei rahaa ostaa tarvikkeita. Joten en nyt pahemmin sitten valita.
Nyt on siis tekeillä raitasukkaa, olen niin innoissani siitä että vilautan teillekin vähäsen.

Lankoina on Kool-Aid -värjättyä, alunperin keltaista Nallea ja jotain tosi vanhaa mustaa Nallea. Aika tavalla hidastaa neulomista tuo lankojen vaihteleminen. Viime aikoina olen neulonut vain yhdestä langasta, joten en aluksi edes muistanut millaista tuo lankakerien kanssa sählääminen on. Mutta lopputulos palkitsee vaivan, ainakin tässä tapauksessa!
Tänään ruokakaupassa käydessäni piti ostaa taas pari kerää Nallea lisää, jos vaikka värjäyksiä varten. Kotiin tullessani isäntä sanoikin, että yllättäen ostit sitten lankaa.

Onnistuin häsläämään tuon kommenttiosion jotenkin niin että sinne ei pystynyt pariin päivään kirjoittamaan rekisteröitymättä tai jotain. Nyt pitäisi onnistua taas kuten ennenkin, paitsi se tekstitunnistus on tullut lisää.

2 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

No niin, nyt voi kommentoida!
Minäkin innostuin Kool Aideista kun katselin blogiasi, ja pistin heti tilaukseen mainitsemaasi kauppaan :) Reilun viikon päästä pääsen sitten värjäilemään, kiitokset paljon vinkeistä. Raitasukista näyttäisi tulevan tosi hienot!

JaanaM kirjoitti...

Joo, ihanan näköiset sukat tulossa! Nähdäänkö ne huomenna?
Löytyi toinen isompi auto, mutta oletko valmis maksamaan n. 7€ lisää kyydistä? Tanita ja Vanilla ovat vastanneet kyllä, muiden vastauksia odotan vielä. Harmittavan kallis, mutta olis sitte oikein taksi-kyyti!