18.3.06

shoppailupäivä

Nyt tuleekin oikein kuvapläjäys! Tänään oli se kauan odotettu päivä, kun teimme retken Kauhajoelle. Matkassa oli mukana 7 naista + 1 vauva. Lähdimme matkaan Seinäjoelta kahdella henkilöautolla. Ensimmäinen kohde oli Jari Mäki Oy Koskenkorvalla. Kuinka ollakaan, sieltä lähti matkaan Kool-Aideja. Oma varastoni on vielä sen verran kattava, että tällä kertaa en ostanut. Mainonta oli kuulemma tuottanut tulosta ja Kool-Aidin kysyntä oli yllättänyt niin että niitä oli hankittu jo lisääkin.
Siitä jatkoimme Kauhajoelle, jossa kävimme ensiksi Reetta Sillanpään ateljeemyymälässä, välillä kaffilla ja sitten Tyylitilkussa ja Marimekon myymälässä (joka oli myös lankakauppa). Pistäydyimme myös Suoramyynnissä, joka olikin osittain kirpputori.
Sitten suunnistimme retken pääkohteeseen, Tapion kauppaan Päntäneelle.
Tässä ensivaikutelmia:
Kauppa oli siis maineensa veroinen, olimme kuin Liisat ihmemaassa. Ostoskorien ja -kärryjen täyttämisen lomassa joimme talon tarjoamat kahvit ja teet. Saimme ensiluokkaista palvelua, meille esiteltiin lankoja ja muutenkin oli mukavaa. Kassalla saimme myös kaupanpäälliset. Tapio oli puhunut meille Novitalta yllätykseksi pussukat joissa oli 4 kerää Hippyä. Reeta-vauva sai myös oman kaupanpäälliskeränsä.
Tapio tuli ottamaan meistä kasseinemme yhteiskuvan ennen kotiinlähtöä.


Ja mitä minä sitten ostin? Pari kerää punaista Kitten mohairia (ehkä huiviksi?), 5 kerää punaista Cataniaa (ehkä kolmiohuiviksi virkaten?), yht. 6 kerää pätkävärjättyä Anchor Magiclineä, 2 kerää sinisävyistä Grazy Cottonia ja 3 kerää Regiaa. Näistä kaikista pätkävärjätyistä tulee todennäköisesti sukkia. Olen oikein onnellinen kun löysin puuvillaisia pätkävärjättyjä ja tuo Regia on haaveilemaani hiukan paksumpaa sukkalankaa.
Kuvassa oikean reunan kaksi tummansinistä kerää ovat sieltä suoramyyntihallista. Ovat jotain samettilankaa, en vielä tiedä mitä niistä tulee, mutta ostin kun sai halvalla. ;)


Ja tässä se Novitan kaupanpäällispussukka. Loput 3 kerää lankaa ovat pussissa.


Tässä sitten loput sälät; nyöri ja lisäpuolat ompelukoneeseen löytyivät Tyylitilkusta ja nro 12 virkkauskoukku ja nuo ihqut lintusakset Tapion kaupasta.

4 kommenttia:

vanilla85 kirjoitti...

Heips! Sinäkin jo ehdit raporttia laittamaan.. Kyllä on nyt väsynyt olo, voisi vaikka pian mennä nukkumaan:) Viitsisitkö jossain vaiheessa laittaa mulle vaikka spostilla semmoisia kuvia, missä minäkin näyn.. vanilla85 at netti piste fi Kiitoksia mukavasta matkaseurasta!

KristiinaS kirjoitti...

No jopas oli lankoja. Kiva kun pääsitte matkaan vaikeuksista huolimatta. Hieno saalis sinulla.

JaanaM kirjoitti...

Langankerijä oli 44€, pakkohan se oli ostaa, kun täällä sen hinta on 49€. Ja taas säästin! ;)

sirpale kirjoitti...

Mukava matka ja hieno saalis! Paikka vaikuttaa mielenkiintoiselta.