30.4.06

autoilua

Viikko on taas vierähtänyt. Tällä viikolla olen tehnyt harvinaisen paljon töitä ja autoillut myös harvinaisen paljon. Töissä on ollut stressiä ja ylitöitä uuden ohjelman käyttöönoton takia. Ja autossa taas olen istunut matkustajana enempi sen takia että oma autoni on epäkunnossa ja isäntä on kuskannut mua töihin. Torstaina kävimme ostamassa "uuden" auton toiselta puolelta Suomea, se reissu kesti 8 tuntia josta menomatkan sain olla matkustajana. Lauantaina kävimme muuten vaan ajelemassa ympäri maakuntaa. Kaikki tämä matkustelu on tarkoittanut minun kohdallani sitä, että puikot ovat heiluneet ja yhdet sukat syntyivät ihan kuin itsestään.

Lankana on puuvillainen Anchor Magicline, Tapion kaupasta ostettua. Sukista tuli kivat, mutta lanka oli vähän liian löysäkierteistä, kun siitä tahtoi lähteä säikeitä kun en tarkasti katsonut mihin puikko meni. Tätä lankaa on vielä jäljellä sinisävyisenä toisiin sukkiin.

Siitä eilisestä ajelusta, arvatkaapas vaan missä kävin!? No tietysti taas siellä Tapion kaupassa Kauhajoen Päntäneellä. Kun noita yllä olevia sukkia tein, alkoi tehdä mieli lisää puuvillaisia sukkalankoja. Tällä kertaa kävin siis vaan aika pikaiseltaan eikä ollut tarkoituskaan tuhlata kovin paljoa. Nämä sieltä sitten tarttui matkaan:

Kaikki muut on siis sukkalangoiksi, paitsi tuo oranssi Lanett. Sen ostin jo ensi syksyn varalle kun sattui löytymään kiva väri. Mulla on oranssi huppari joka kaipaisi kaverikseen pantaa korvia lämmittämään. Mandarin petit (sinisävyinen), punainen Violetta ja värikäs Grazy Cotton ovat kaikki puuvillaa, kesäsukkia tulossa siis. Sini-puna -sävyiset Grazyt ylärivissä ovat villasekoitetta, samoin kuin tuo yksinäinen kerä Regiaa. Regian suhteen kävi hyvä tuuri kun sitä vielä löytyi, ostin sitä silloin ensimmäisellä kerralla kolme kerää ja sukkiin meni vain kaksi. Nyt saan sitten toisetkin sukat siitä.
Tuosta Grazy Cottonista aloitin matkalla jo sukkia, nyt on ensimmäinen jo valmis, mutta esittelen ne sitten kunhan molemmat ovat valmiina.

Perjantai-iltana olin pitkästä aikaa lastenvahtina. Kauhajoen reissulla poikkesin sitten kenkäkauppaankin puolivahingossa ja alehyllystä pisti heti silmään nämä kengät.

On niin hassunhauskat kengät että pakkohan ne oli ostaa! En varmasti olisi noin nopeasti saanut päätettyä kenkien ostoa, ellei ne olisi alehintaisina maksaneet juuri sen verran mitä sain lastenhoidosta palkkaa. Kengät näyttää aika kivalta raidallisten polvisukkien kanssa. ;) Tulee jotenkin peppipitkätossumainen olo.

Ai niin, olinhan mä viikko sitten vähän ompelukoneellakin. Tein tilkut-listan synttärikortteja, neljän sarja perhoskortteja.

Pohjana batiikkivärjättyä kangasta (ostin palan Tampereen käsityömessuilta), sen päälle applikoitu perhonen ja vapaalla konetikkauksella kirjoitettu Onnea. Reunassa tiheä siksakki liukuvärjätyllä kirjontalangalla ja sen vieressä Teddy-lankaa. Kortin jäykistää välissä oleva tukihuopa, takana on valkoinen puuvillakangas johon kirjoitin tussilla tervehdykseni.

Vappukin on taas tulossa. Tänä vuonna ei ole mitään suunnitelmia. Useampi edellinen vappu on mennyt Rehupiiklesin konsertissa, mutta nyt eivät näy soittelevan missään. Ehkäpä sitten ollaan kotona, kun ei nuo "normaalit" vappuhumut oikein kiinnosta. Ja kun eilen tuli ajeltua jo ympäriinsä niin tuskin pitkiä vappuajeluitakaan tehdään. Mutta kiva kun on ylimääräinen vapaapäivä töistä. Mulla onkin enää ensi viikko töitä ja sitten yksi viikko kesälomaa.
Ensi viikolla on Seinäjoen seudun käsityötapaaminen, pizzeria Rafaellossa Hyllykalliolla. Siis keskiviikkona 3.5. klo 18, tervetuloa uusiakin mukaan!

5 kommenttia:

golden kirjoitti...

Heips! Muistatko, paljonko tuo Anchor Magicline maksoi Tapion kaupassa? Tänks!

TiinaV kirjoitti...

Ihanat kengät! Nuo kun sais vihreenä...

möhönasu kirjoitti...

Hienoja kortteja :)

kuttu kirjoitti...

Anchor Magicline oli muistaakseni jotain 3,90 tai sitä luokkaa. Kysäise sähköpostilla Tapion kaupasta jos haluat tarkan tiedon.
Tiina, noita kenkiä oli vihreänä Tuurin Nahkapaikassa, mutta siellä taas ei ollut punaisena. ;)

Hanne kirjoitti...

Minulla on nuo kengät vihreänä, ovat tosi hyvät jalassa. Ainoa huono puoli on se, että väri haalistuu paljon ajan kuluessa.