12.4.06

koruja

Tein tässä päivänä muutamana vähän koruja. Tässä parit korvikset.

Ja tässä kaulakorut. Vasemmalla olevan pitkulaiset helmet ostin joskus Huuto.netistä ja oikeanpuolimmaisen lasinen keskihelmi on tarttunut mukaan joskus joltain messuilta.

Aloitin myös helmistä rannekorua, mutta se on niin hidas tehtävä että on ihan vasta alussa.

Toinen ratsastustunti on nyt takanapäin, ja vaikka paikat on kipeinä niin innostuin kuitenkin enemmän. Kun tuli kaupassa vastaan pari hevosaiheista opusta, niin päätin ostaa ne. Varsinkin tuo vasemmanpuoleinen, yli 600 sivuinen kirja on sellainen, että jos sen kirjastosta lainaisi, se olisi mulla lainassa ainakin puoli vuotta. Olen sen verran hidas lukemaan, etenkin tuollaista asiapitoista tekstiä mistä kannattaa jotain painaa mieleensäkin.


Joku ihmetteli Ellien keskusteluissa, että miten 30 senttisellä pyöröpuikolla saa sukkaa tehtyä. Hyvin. Kuten kuvasta näkyy, lankana 7 veljestä ja silmukoita yhteensä 44. Puikon koko tässä vaiheessa 3 mm, varsiosan jälkeen vaihdan 3,5:een. Tulossa todennäköisesti itselleni koon 40 sukat, taitetulla varrensuulla.

Niin siis kuten huomaatte, tällaisenkin aloitin, vaikka se helmirannekoru on kesken. Mutta kun katsoin dvd:tä eikä sitä helmijuttua voi katsoessa tehdä...

Ei kommentteja: